12 hetes uh-n tényleg megtudják mondani a baba nemét ha szerencsés vagyok? Nektek? Tapasztalatok?
Figyelt kérdés
2009. szept. 21. 17:20
1/25 anonim válasza:
Esetleg a 18. heti genetikai uh-n.
12 hetesen még nagyon pici és még nem igazán lehet megkülönböztetni a nem i jellegeket.
2/25 anonim válasza:
Szia!Nekem 19 hetesen tudták megmondani 4D-n, hogy fiú:), előtte a 18 hetes sima uh-n nem látott semmit a doki
3/25 anonim válasza:
Hát kicsi a valószínűsége, de persze az uh-t végző szakember tapasztalatától és a kép minőségétől is függ. Nekem a 16. héten látták egyértelműen, de az egy nagyon jó szakember volt. Kérdezz rá azért mindenképpen a 12. hetin, hátha!
4/25 anonim válasza:
12+6 volt amikor meglattuk a futyit :-) .Persze nagyonjo minosegu Uh gep volt.
5/25 anonim válasza:
Nekem megmondták, hogy kisfiú, ez volt a 12. héten, igaz 4D-n. De rá egy hétre mentem a dokimhoz, és ő is mondta hogy kukis a drága:)
6/25 anonim válasza:
Nekem is megmondták a 12-i hetin, hogy kisfiú lesz. De fiúk esetében hamarabb kiderül, egyértelműbb a dolog.
7/25 A kérdező kommentje:
köszönöm a válaszokat,azért kérdeztem mert fiút érzek de ki tudja......majd megírom h mi lett ha kíváncsiak vagytok.
2009. szept. 22. 08:01
8/25 anonim válasza:
Én holnap megyek 4D-re,most 15 hetes vagyok.Nagyon kíváncsi vagyok,hogy megtudják e mondani.:)Te kisfiút szeretnél?
9/25 anonim válasza:
A 12:15-ös 4d-s válaszírónak:légyszi írd meg,hogy mit láttak a 4d-s uh-on.Kíváncsi vagyok,ilyen korán érdemes-e megnézetni 4d-n,mert én is ezen gondolkozom,csak tartok tőle hogy még túl pici a baba,hogy lássák, minden rendben-e vele.Köszi.
17 hetes km
10/25 anonim válasza:
12:15-ös vagyok.Rendben,megírom.Szerintem neked a 4d-n tutira meg tudják mondani már,illetve ha a babácskád nem szégyenlős:)Barátnőm 17 hetesen volt,és megmondták neki,hogy kisfia lesz,még képet is kapott a bizonyosságról:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!