Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Ti mit szoktatok mondani, a...

Ti mit szoktatok mondani, a menstruációnak megfelelő kort, vagy a baba méreteinek megfelelő kort?

Figyelt kérdés
Vagyis, ha megkérdezik hány hetes vagy, melyiket mondod?
2012. máj. 12. 22:19
 1/5 anonim ***** válasza:
a menstruáció szerintit, az fix - a méretei szerinti egyfolytában változik
2012. máj. 12. 22:31
 2/5 anonim ***** válasza:
A mensim szerintit mondom. Egyszer a dokim a baba méretei alapján számolta a heteimet, jól le is késtem a 18. heti genetikai ultrahangot... A babák mérete változó lehet, ezért biztosabb ha a menstruáció szerintit mondod. :-)
2012. máj. 12. 22:31
 3/5 mizuzizu92 ***** válasza:

igen nekem az orvosom a menstruáció szerint számolja így azt mondom én is a többivel nem nagyon foglalkoznak tapasztalataim szerint

üdv 26 hkm

2012. máj. 12. 22:52
 4/5 anonim ***** válasza:

A szülés kiírt dátumához viszonyítva.

Jelen helyzetben nálam ez egy héttel nagyobb babát jelent, mint a menstruáció szerint, de mivel az összes UH-n ennek felelt meg, az orvosom módosította is a méret alapján a kiírt dátumot.

Korai peteérés volt, és nem volt bonyolult, mert abban a hónapban beteg voltam, így a ciklus 7. és 23. napján voltunk csak együtt. Mondtam a dokinak, hogy válasszon. :D

2012. máj. 12. 22:56
 5/5 anonim ***** válasza:
Menstruáció szerintit.
2012. máj. 13. 09:00

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!