Most vagyok kb.6 hetes terhes, és nagyon feszül a hasam. Ez normális? 2. baba
Figyelt kérdés
2012. máj. 22. 11:05
1/10 anonim válasza:
Szia! Pont így vagyok én is, kb. 6 hetes, második baba és néha úgy érzem, hogy egy nagy szikla nőtt a hasamban:) Csütörtökön megyek dokihoz. Te mikor?
2/10 anonim válasza:
Én már a 12.hétben vagyok és még mindig nagyon feszül a hasam, az elejétől fogva, pedig eszem a magnéziumot. Felkeléskor még nem, de onnantól kezdve egész nap.
Én holnap megyek dokihoz, megemlítem neki.
3/10 anonim válasza:
Nektek mikor feszül és hol? Álltok vagy csak fekve? Egész hasatok vagy csak az alja?
4/10 A kérdező kommentje:
Az első válaszolónak: Én is csütörtökön megyek dokihoz, bár felhívtam, azt mondta nyugodjak meg, és vegyek be egy görcsoldót. bármilyen jó. Nekem csak algoflex forte van itthon, de még mindig érzem:(
2012. máj. 22. 12:55
5/10 anonim válasza:
Én is 6 hetes vagyok, és csütörtökön megyek dokihoz!:-)) Nekem a Kalcium-magnézium együtt szokott használni! 500mg-ot is be lehet venni egy nap, dokim mondta.
6/10 anonim válasza:
2es vagyok.
Nekem állva feszül és az egész, aljától a tetejéig.
Ülve vagy fekve nem.
7/10 A kérdező kommentje:
Nekem a tegnapi vihar után, mintha elvágták volna, megszűnt minden feszülésem. Ma egy kicsit sokat topogtam a gyerekkel, egy kicsit érzem a hasamat. Már alig várom a holnap délutánt, hogy lásson a doki. Ezt a kálcium-magnéziumot majd megnézem én is, remélem nekem is használ.
2012. máj. 23. 12:56
8/10 anonim válasza:
Szia! Mi újság veletek? Első voltam
9/10 A kérdező kommentje:
Szia, köszönjük jól vagyunk. Ahogy a dokinál voltam a legelső alkalommal, utána már nem is feszült a hasam, mindent rendben talált. Azóta csak a frontokra vagyok érzékeny + fáradékony...., mivel a kisfiam 100%-san pörög, így mindig kell egy kis pihenés napközben...
És veletek mi újság? Remélem minden rendben van.
2012. jún. 14. 13:17
10/10 anonim válasza:
Szia! Köszi, mi is jól:) Tegnap voltunk ismét dokinál, betöltöttük a 9 hetet. Az időjárás engem is "leharcol", aludni tudnék bárhol és bármikor. De a nagyfiam nem hagyja:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!