19-20 hetes kismamik. Van kedvetek beszélgetni?
Hogy vagytok? Miket tapasztaltok? Első baba? Tudjátok már a nemét?
Nekem első baba és már nagyon várjuk, a 16.héttől kezdve rendszeresen mocorog:-) Most 19+4napos, csütörtökön megyünk a kórházba UH-ra remélem megmutatja magát:-)
Szia!
Mi 20+1naposak vagyunk :)
Már mocorog, most is hogy nyugiba ülök a gép elött :) Én a 17héttől érzem, de azóta egyértelműen rúgásokat :)
Első baba nálunk, a 18hetes genetikai UH-n tudtuk meg hogy kisfiú, azóta voltunk a saját dokimnál is aki megmutatta a fütyijét :)
Minden rosszullétem elmúlt, teljesen jól vagyok, bár már az alvási poziciók gondot okoznak :)
Már én is alig várom, hogy megtudjam vajon ki lakik odabennt, de nekem a 20. hétig kitolta a doki az UH-ot ugyhogy 18.héten nem voltam:-( Delegalább már mindjárt itt van:-) Csak attól tartok, hogy ő nem akarja majd megmutatni és utána csak a 24.héten megyünk 4D-re az meg még soká lesz...
Szerencsére én egyszer sem voltam rosszul, ezért fogyni se fogytam, hízni viszont már 3kilót sikerült...
Az alvással sincs szerencsére nagy gond, mert mindig oldalt alvós voltam de mivel még elég kicsi hasam van simán tudnék rajta aludni(bár paráznék, nehogy összenyomjam a picúrt)... A nevét kitaláltátok már?
Hát Én mindig hason alvós voltam ezért voltam bajban az alvással. vettem szoptatós párnát, és nagy igazság, hogy azzal kényelmes aludni :) begyűröm a hasam alá.
Aggódtam Én is, hogy soká tudjuk meg mi lesz, mert mindig olyan lehetetlen pózokban feküdt. Aztán a genetikai UH-n a doki magától mondta, nagyon rendes volt. aztán 19hetesen a saját dokimnál is voltunk , mondtuk neki, hogy fiút mondtak, azt mondja akkor meg is nézzük :) És ránagyított a fütyijére :) Van már név, Máté lesz :)
Én rosszul voltam, nem volt vészes. Fogytam 5 kilót az első 3 hónapban, most a 20ik héten a -4et tartom (lekopogom), bár nekem oda kell figyelnem, nem vagyok sovány :)
Nálam is a gyümölcsök a nyerők. :) Annyi dinnyét meg epret meg cseresznyét ettem az elmúlt x hétben, hogy iszonyat. Kérdeztem is a dokimat, hogy nem baj-e, mert a gyümölcsben is van cukor, azt mondta gyümölcsöt annyit ehetek amennyit csak akarok.
Más kívánósság nincs. Csokit nem tudom megenni, vagyis UH elött szoktam leeröltetni, nekem bevált :) mocorgott rendesen! Az elején nálunk is mindig aludt.
Gondolom izgulsz, hogy mi lesz, Én is teljesen odáig voltam. Talán ez az egyik olyan dolog amit a legjobban vártam. Na meg majd a 25ik héten a babamozi :) Szuper lesz. :)
Már tényleg alig várom most jön velem először a párom is már jó előre vett ki szabit, mert még sajnos egyszer sem látta, pedig már nagyon kíváncsi:-)
A dinnye nálam még kimaradt, de eper meg cseresznye kiló számra illetve a kivinek ha nekiállok amég van addig eszem, ezért nem veszek sokat egyszerre:-)
Mi a 24.hétre tervezzük a 4D-t biztos nagyon jó lesz:-)
Te neki álltál már vásárolgatni? Mi a babaszobát akarjuk kifesteni de nem tudjuk még milyen színű legyen:-S Nehéz döntés:-)
Nekem a 25ik hetet ajánlották, azért tervezzük akkora. Szerencsére a férjem minden egyes alkalommal látta, mivel a magán dokim délután rendel, és a párommal megyünk mindig, nagy élmény neki is, mindig :)
Remélem ha megyünk 4D-re nem fog bújkálni, jó lenne ha szép képeket tudnának róla csinálni :)
Óóó, de neki ám . Van már babakocsi, kiságy matraccal, pelenkázó feltét,fülhőmérő, orrszívó, textilpelusok, játszószőnyeg, ruhák (ebben anyukám is mester, azóta vásárolgat h tudja unokája lesz), a múlthéten vettünk bordűrt a szobába, kitaláltuk a szoba színeket is, a héten megvesszük a festéket is.
Ti hogy álltok? :)
Szia, 19+1 hetes,napos vagyok, 3.babával.
Fiú lesz, már mutatta magát kétszer is (16.hét sima uh, 18.hét 4d uh).
A dokihoz genetikai uh-ra 20hét 3naposan megyek majd.
Nagyon fáradt vagyok folyamatosan, és ez rám nem jellemző, biztos a terhességtől van. Egyébként nem fáj semmim, ez a lényeg.
Mozgását érzem a 13.héttől, de nem túl sűrűn, elég lusta gyerek (vagy majd most fog jönni, hogy egyre erősebben fogom érezni).
Hát mi még az elején vagyunk nem sok mindent vettünk mivel még nem tudjuk a nemét mindenből csak semleges színűt tudunk venni:-( De majd talán csütörtöktől könnyebb lesz:-)
A babakocsi meg babahordó megvan illetve rengeteg ruhát kaptunk testvéreméktől csak még azt is ki kell válogatni mert van benne fiú is lány is (nála 1,5 éves a fiú 3 a lány:-)
Én is iszonyat fáradt vagyok mostanában simán áttudnám aludni a napot, de mivel dolgozok ezért nem lehet:-S De legalább hamarabb telnek így a napok:-)
Nekünk sajnos reggel van az UH nem magánrendelésre járok, mert az sztk-ba is ugyanaz a doki lát el mint akihez elötte jártam vizsgálatokra, így inkább megspórolom azt az összeget és a kicsire költöm...
Ne aggódj, amint megmutatja magát vásárolhatsz :) Mondjuk mióta tudom, hogy fiú maximum a ruhákból veszek igazán fiúsakat, minden másból a semleges, baba színek, pasztell színek :) nem akarok Én se csak kéket mindenből :)
Én azért járok magán dokihoz, mert megnyugtat, hogy mindig Ő lát, tudja mi van velem, mindig látjuk a picit Uh-n, és nem utolsósorban nem kell ott ülnöm 3 órát a váróban... Nem mondom hogy a pénz nem számít, de hálistennek ez belefér a költségvetésünkbe :)
De ezt mindenki maga dönti el.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!