Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » 19-20 hetes kismamik. Van...

19-20 hetes kismamik. Van kedvetek beszélgetni?

Figyelt kérdés

Hogy vagytok? Miket tapasztaltok? Első baba? Tudjátok már a nemét?

Nekem első baba és már nagyon várjuk, a 16.héttől kezdve rendszeresen mocorog:-) Most 19+4napos, csütörtökön megyünk a kórházba UH-ra remélem megmutatja magát:-)

2012. máj. 22. 12:34
1 2 3
 11/22 A kérdező kommentje:

Nálunk akihez járok annál magánrendelésen sincs külön UH ha lenne én is arra járnék, de így nem sok értelme van...

Amúgy a vásárolgatásba nálunk is anyu a legjobb már előre kinézett szinte mindent meg már vett is pár semleges színű rucit:-), pedig paráztam, hogy mit fog szólni, mert nem olyan rég még nem akart nagymama lenni :-) Persze ezt csak nekem mondogatta, nehogy elsiessem... De mikor megtudta oda volt meg vissza pont húsvétkor mondtuk el :-) Kicsit későn mert akkor már 13hetes voltam, de így megvolt a nagy családi bejelentés :-)

2012. máj. 22. 18:49
 12/22 anonim ***** válasza:

Bármit is gondolt elötte anyukád, biztos, hogy mikor megtudta majdnem kiugrott a bőréből :) Nálunk is így volt.

Úgy látszik akkor a mamák tényleg imádnak vásárolgatni.

Nektek tegnap nem volt elevenebb a pici? Én fél 12-ig tévéztem, de ilyen sokáig sosem kolbászolt még :) Megállás nélkül, apa kezét is jól megrugdalta :)

Ma reggel felkeltem, megint elkezdte :)

2012. máj. 23. 09:09
 13/22 A kérdező kommentje:

Nálunk is tegnap délelött óta szinte megse állt. Reggel is már mikor az apja elköszönt fennt volt és rugkapált:-)

Biztos jobban szeretik a hidegebb napokat nálunk tegnap egész nap hol esett hol nem...

Este az apja is élvezkedett mert valahogy nála mindig megnyugszik és olyankor nem mozog olyan elevenen, de most bepótolta:-)

Holnap megyünk UHra és már a nagyi is be van zsongva, hogy megmutatja-e magát. Lassan már kíváncsibb mint mi :-)

Neked vannak a terhességgel/szüléssel vagy az utána levő időkkel kapcsolatos álmaid?

Nekem mostanában egyre több van, de inkább az utána levő időkről mikor már velünk van a pici, de azt soha nem tudom mikor felkelek, hogy fiút vagy lányt láttam-e...

2012. máj. 23. 09:37
 14/22 anonim ***** válasza:

Igen, volt ilyen álmom, de akkor én sem láttam egyértelműen a babát, vagy azt, hogy fiú vagy lány :) Érdekes dolgok ezek. Mostanában, hogy állandóan a babaszobával vagyok elfoglalva, leginkább azzal álmodok, hogy milyen lesz, mit hova rakok majd :) Teljesen bezsongtam :)

Tegnap nálunk is hűvösebb volt. Én meg azon gondolkoztam mit ettem, hogy ez a gyerek ennyire nem bír magával :) Akkor úgy látszik nem csak nálunk volt ez így

2012. máj. 23. 11:10
 15/22 A kérdező kommentje:

Nem nálam is egész nap aktív volt meg még ma is:-)

Biztos bennt kellemesebb ez az idő:-)

Én nagyon élvezem, hogy megint ilyen eleven, minden bajom volt bő egy hétig, mert mikor nagyon meleg volt nem igazán akart mocorogni csak este mikor már kellemesebb lett az idő...

Nálatok milyen színű lesz a babaszoba? Nem akarom, hogy túl fiús vagy túl lányos legyen mert sajnos mindig van esély a tévedésre...Barátnőm lánya is a 30valahányadik héten derült ki, hogy mégse fiú hanem lány:-)

Volt nagy meglepődés, de vasárnap este sikeresen megszületett és egy tündéri nyugodt baba lett:-) Már várom hogy én is láthassam az enyémet, de az még odébb van... addigis majd kényeztetem az övét:-)

2012. máj. 23. 11:31
 16/22 anonim ***** válasza:

Ezzel Én is ugyanígy vagyok. Nem akarok mindent kékre, mert persze az a legbiztosabb amikor kijön :)

Egyébként felül bézs színű, vagyis nagyon halvány tejeskávé színűnek mondanám, alul pedig nagyon babakék. Tetszenek ezek a pasztell színek, és ezek még mindig eléggé semlegesek úgy gondolom. :)

Nálatok?

2012. máj. 23. 11:41
 17/22 A kérdező kommentje:

Nálunk még nincs meg biztosra most álltunk neki nézegetni egyenlőre addig jutottunk, hogy mindent kiszedtunk a szobából csak a szekrénysor maradt utána kezdünk mindent kitalálni hátha addigra megmondják, hogy hogy tervezzünk, mert a lányomat beteszem kék szobába, de a fiamat nem szívesen rózsaszínbe:-) Nálunk mindenki a rózsaszínt mondja mert, hogy kisbaba meg minden de a firkálós (1,5-2éves) koráig nem szeretném átfesteni ha nem muszály kisfiúnak meg nem biztos, hogy tetszene főleg hogy az unokatesók se sokkal nagyobbak (most 1éves fiú 2,5éves lány 4éves fiú 5éves lány) és nagyon tudják egymást hergelni sokszor csak nevetünk miket mondanak egymásnak:-)

A kedvencem, hogy a mókus hogyha rosszaklesznek akkor elviszi a kedvenc játékukat:-) Fogalmunk sincs hogy honnan szedték, de nagyon jó poén volt és rögtön rendet raktak:-) De ha valamit látnak a tévébe az rögtön kell és akkor megy rajta a hiszti:-S Kicsit el vannak kényeztetve szerintem..., de az enyém se lesz sokkal jobb mivel sokat lesznek együtt és ugyse tudnám megtenni hogy ne adjak meg neki mindent amit tudok, persze csak normális határok között... Neked volt valami megérzésed a nemével kapcsolatban?

2012. máj. 23. 11:58
 18/22 A kérdező kommentje:
Bejött a megérzésed? Nekem mindig más, de anyu azt mondja lány anyósom azt, hogy szerinte fiú:-) Egyiknek biztos igaza lesz:-)
2012. máj. 23. 12:06
 19/22 anonim ***** válasza:
Semmi megérzésem nem volt. Anyukám azt mondta hogy tuti lányom lesz, hát nem jött be neki :)
2012. máj. 23. 15:31
 20/22 A kérdező kommentje:
Szia képzeld megmutatta magát és kislány lesz:-) Szerencsére nagyon jó képeket kaptunk ahhoz képest hogy 2D. Pont az ujját szopizza rajta:-)
2012. máj. 25. 09:03
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!