16 éves vagyok és terhes. Hogyan tovább?
Ahogy nézem, 2 hete írtad a kérdésed. Azóta történt valami, hogy döntöttél?
Nekem már van egy lányom, akit nem terveztünk. "Becsúszott" ahogy sokan mondják. Annak ellenére, hogy közel 30' voltam amikor ez történt, felmerült bennem a gondolat, hogy elvetetem, ugyanis 3 hónapja voltunk együtt a barátommal. Viszont ugyanazt éreztem, amit te is, hogy rettentően kötődtem a babához, úgyhogy megértelek. DE! A te korodban biztosan nem tartottam volna meg, ahogy egy barátnőm is tette annak idején!!! Az történt, hogy 16 évesen teherbe esett, a barátja -akivel 2 éve voltak együtt- támogatta, meg akarták tartani a babát, de a lány szülei addig terrorizálták, hogy vetesse el, míg megtette. Most ő is 30 éves, sokszor eszébe jut az a "baba", de rettentő hálás a szüleinek azért, hogy nem tartotta meg. Elrontotta volna vele az életét, arról nem is beszélve, hogy a fiúval már réges rég nincsenek együtt. Elmúlt a szerelem ugyanis!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!