Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » 16 éves vagyok és terhes....

16 éves vagyok és terhes. Hogyan tovább?

Figyelt kérdés
A barátommal már 3 éve vagyunk együtt.Mindig védekeztünk és most is,sosem voltunk felelőtlenek,mégis teherbe estem. Az édesanyám nagyon összetört és egy hatalmas pofonnal indított amikor elmondtam neki.Apám kiborult. A barátom kitart mellettem akárhogyan is lesz,de mindenki azt akarja,hogy vetessem el,viszont én meg akarom tartani,mert már kötődöm hozzá és szeretem,nem tudnám megölni a babámat.Édesanyám azt mondja,hogyha megtartom akkor elköltözhetek,szóval ki akar rakni.A barátomnál lakhatnék,de ott sem akarok "élősködni". A barátom dolgozik és tanul is 19 éves. Az anyagi háttér meglenne a babának és nagyon nagyon szeretnénk. Nem szenvedne hiányt semmiben. Van egy 2 éves kisöcsém is és szinte én nevelem őt is,mert anyukám szinte sosincs itthon,mert állandóan dolgozik.Szóval tudok foglalkozni a gyerekekkel és tudom milyen egy gyerekkel élni és az éjszakai etetéssel és sírással sincs semmi bajom. Késznek érzem magam arra,hogy felneveljem a babát,de fáj,hogy anyukámék nem támogatnak benne.Ti hogy csinálnátok? Megtartanátok vagy elvetetnétek?
2012. máj. 14. 10:10
1 2 3
 21/24 anonim ***** válasza:
szia döntöttetek már? majd ha sikerült dönteni várom hogy mi lesz :)
2012. máj. 21. 07:17
 22/24 anonim ***** válasza:
56%

Ahogy nézem, 2 hete írtad a kérdésed. Azóta történt valami, hogy döntöttél?

Nekem már van egy lányom, akit nem terveztünk. "Becsúszott" ahogy sokan mondják. Annak ellenére, hogy közel 30' voltam amikor ez történt, felmerült bennem a gondolat, hogy elvetetem, ugyanis 3 hónapja voltunk együtt a barátommal. Viszont ugyanazt éreztem, amit te is, hogy rettentően kötődtem a babához, úgyhogy megértelek. DE! A te korodban biztosan nem tartottam volna meg, ahogy egy barátnőm is tette annak idején!!! Az történt, hogy 16 évesen teherbe esett, a barátja -akivel 2 éve voltak együtt- támogatta, meg akarták tartani a babát, de a lány szülei addig terrorizálták, hogy vetesse el, míg megtette. Most ő is 30 éves, sokszor eszébe jut az a "baba", de rettentő hálás a szüleinek azért, hogy nem tartotta meg. Elrontotta volna vele az életét, arról nem is beszélve, hogy a fiúval már réges rég nincsenek együtt. Elmúlt a szerelem ugyanis!

2012. máj. 27. 06:19
 23/24 anonim ***** válasza:
ez CSAK A TE döntésed és nem idegenek tanácsára van szükséged!!!! Ha megakarod tartani akkor tartsd ez nem kérdés. Anyádék majd megbékélnek. Nem te leszel az első 16-17 éves aki szült. Ha megvan a baba utánna majd tanulhatsz is még. NE HALGASS ITT SENKIRE. Ez csak RÁD és a PÁRODRA tartozik!!!! Ez komoly kérdés nem ide való. Hogyan védekeztetek? gyógyszer vagy gumi?
2012. júl. 8. 16:00
 24/24 anonim ***** válasza:
És mi van akkor ha xy már nem szerelmes és nincs együtt a régi fiujával? Ez nem azt jelenti h veled is így lesz...rengeteg olyan embert ismerek aki fiatalon terhes lett a szülei kitagadták de amint megjött a baba elsőként csokolgatták az unokát...az anyád sose haragudhat rád egész életében...pláne nem egy baba miatt...itt most egy életről beszélünk...ne hogy már idegenek mondják meg, hogy elvetesd-e vagy nem....ez gáz
2012. júl. 8. 16:03
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!