Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Nektek nincs elegetek az...

Nektek nincs elegetek az ilyen beszólásokból?

Figyelt kérdés
28hkm vok, 2. fiamat várom, boldog vok h fiú, mert olyan fiús anyukának tartom magam. De mikor megkérdezik tőlem, h mi lesz és én mondom h fiú, mindig ilyen válaszokat kapok: "nem baaaaj, azért így is jó lesz"!, "óóóóó legfeljebb majd a következő sikerül!" De anyósom viszi a pálmát(amikor a férjem a testvére kislányát dajkálta): "Jajj össze kellene gyorsan hozni már egy lányt is, mert látod a fiam hogy odavan érte" Most nem azért de még ki sem bújt szegény 2. kisfiam, de már elégedetlenkedik, hogy legyen egy lány is. Olyan jó lenne ,ha már mindenki békén hagyna ezzel! Én magam részéről, nem is akarok harmadikat szülni és különösebben nem is vágyom lánygyermekre. Persze, ha az lenne, akkor azt imádnám, de úgy felidegesít, hogy úgy reagálnak az emberek, mintha nekem kudarcként kellene megélnem, hogy a második gyermekem is fiúcska lesz. Amúgy is annyi gyönyörű pillanatot kaptam már a kicsi fiamtól, hogy boldog vagyok, hogy ezt újra átélhetem. Van még kismama, akit idegesítenek az ilyen beszólások?üdv.
2012. máj. 10. 23:02
1 2 3
 21/22 anonim ***** válasza:

Előző vagyok.

Az is jó,amikor megsimogatják a hasat.Miért veszik természetesnek,hogy egy kismama hasát nyugodtan meg lehet tapizni?!

A legrosszabb az,aki kérdezés nélkül veszi a bátorságot hozzá!

Egy ismerősömtől megkérdezték,hogy "megsimogathatom?",erre azt mondta,hogy "persze! ha én is a tied!"

Nekem amikor anyósom hozzáért egyszer,úgy belenyilalt a hasamba,...! Azóta tartom a távolságot,hogy még alkalma se legyen rá!

Ez azt jelenti, hogy a baba már most utálja,vagy azt, hogy én tudatalatt írtózom tőle!

2012. máj. 11. 11:13
 22/22 anonim ***** válasza:

Nálunk anyóséknál 3 lányunoka volt már, mikor terhes lettem. Én éreztem, hogy fiú lesz, mindenki hülyének nézett.

A 18 hetes uh előtt anyós félrehúzott,és bizalmasan elmondta, hogy nem baj ám, ha lány lesz, akkor is fogják szeretni!

Mondtam, hogy rendben,nagyon klassz.

Elmentünk az uh-ra, tényleg fiú, a sógornőim letörtek mint a bili füle, anyós meg bizalmasan félrehívta a férjemet, és megkérdezte, hogy azért nem örült volna jobban egy lánynak?

Majd közölte velünk, hogy ő lányos nagyi, lányunokára vágyott most is.

Igazából nem tudtam mit kezdeni ezekkel a beszólásaival, mert nyilván nem neki szültünk gyereket, és nem kívánságműsor, hogy mi lesz.

A másodiknál tudtuk,hogy lány lesz, az is lett, anyós rettenetesen boldog, tényleg lányos nagyi, sokkal többet akar a lányommal lenni.

Egyébként még birom az utca emberét is, mikor sétálunk a gyerekekkel, mindenkinek az az első kérdése, hogy "a kicsi lány?igen? de jó, akkor több nem is kell"

Ezen úgy kell röhögnöm...

De mostanában sokan kérdezik, de tök boldogan meg kedvesen, hogy tervezünk-e még tesót. Ez mondjuk jól esik, mert én szeretnék harmadikat, azt hittem mindenki hülyének fog nézni.

2012. máj. 11. 14:13
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!