Nektek nincs elegetek az ilyen beszólásokból?
Első lánynál, a szomszéd néni bámult be a babakocsiba:
-Kisfiú?
-Kislány.
-Nem baj.
második lánynál:
-Kisfiú?
-Kislány.
-Nem baj!!!
-De miért lenne baj?????
-Épp azt mondom! Hogy nem baj!!
És nem értette, hogy miért nézem hülyének és miért vagyok kiakadva!!!!!
Úgyhogy nyugi, a lányos anyukák meg a másik oldalról kapják. :-S Beszólások meg mindig vannak.
Úgy bánom, hogy nem fenyegettem meg kéztöréssel azt az idegen nőt, aki a lányom szájából kivette a cumit az utcán (mert szerinte az nem kell), a pasit, aki megfogta a pucér lábfejét a 40 fokos augusztusban, mert neki mindig fázik a lába és megnézte, hogy a gyerekemnek nem hideg-e a lába, de legjobban annak a nőnek szeretnék visszaszólni, aki a rózsaszín kalapkában és rózsaszín fodros blúzocskában lévő lányomról megkérdezte: de éééédes, kisfiú? mert most azt válaszolnám neki, hogy igen, és azért van talpig rózsaszínben, hogy b...i legyen, és remélem mire felnő, addigra házasodhatnak majd a melegek és hazahoz majd egy édes fiút feleségnek.
4-es vagyok megint, még egy eszembe jutott. Barátnőmmel toltuk a babakocsikat, én barna hajú vagyok, a gyerkőc külföldi apukától született barna bőrű baba fekete hajjal, mellettem a szőke barátnőm egy tök más babakocsiban tolta a fehérbőrű szöszke babáját. Erre egy nő: jaj de szépek, ikrek?????
Itt is azt kellett volna mondani, hogy igen, csak ketten hordtuk ki őket és különböző apától vannak. Agyrém.
Kedves kérdező, ez nem kismama-specifikus dolog, csak talán a kismamák érzékenyebbek az emberi hülyesége...
Augusztusi kánikula, hasogatom a tuskót az udvaron... szomszéd megáll a kerítésnél, nézi vagy 5 percig, majd érdeklődve átszól: mi van szomszéd, FÁT VÁG???
- Á, dehogy... csak onnan nézve úgy tűnik...
Dec 24. délelőtt, Skála piaci HALASnál hosszú sor... mama érkezik, bevágódik a sor elejére... mögötte álló megkocogtatja a vállát, és udvariasan szól, hogy a sor túlvégére kellene állnia... erre öregasszony totál elképedve: MAGUK IS HALÉRT ÁLLNAK SORBA????
- Dehogy mama drága, mi karácsonyfaizzót akarunk venni a halaskofától...
Na, ez a "Kisfiú? - hát nem baj..." ez pont ugyanez a kategória.
Sziasztok!
Nálam az vitte a pálmát, amikor az autóba bekukucskálva megkérdezte valaki : gyerek?
Nem, mondom, ló!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!