Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Nektek nincs elegetek az...

Nektek nincs elegetek az ilyen beszólásokból?

Figyelt kérdés
28hkm vok, 2. fiamat várom, boldog vok h fiú, mert olyan fiús anyukának tartom magam. De mikor megkérdezik tőlem, h mi lesz és én mondom h fiú, mindig ilyen válaszokat kapok: "nem baaaaj, azért így is jó lesz"!, "óóóóó legfeljebb majd a következő sikerül!" De anyósom viszi a pálmát(amikor a férjem a testvére kislányát dajkálta): "Jajj össze kellene gyorsan hozni már egy lányt is, mert látod a fiam hogy odavan érte" Most nem azért de még ki sem bújt szegény 2. kisfiam, de már elégedetlenkedik, hogy legyen egy lány is. Olyan jó lenne ,ha már mindenki békén hagyna ezzel! Én magam részéről, nem is akarok harmadikat szülni és különösebben nem is vágyom lánygyermekre. Persze, ha az lenne, akkor azt imádnám, de úgy felidegesít, hogy úgy reagálnak az emberek, mintha nekem kudarcként kellene megélnem, hogy a második gyermekem is fiúcska lesz. Amúgy is annyi gyönyörű pillanatot kaptam már a kicsi fiamtól, hogy boldog vagyok, hogy ezt újra átélhetem. Van még kismama, akit idegesítenek az ilyen beszólások?üdv.
2012. máj. 10. 23:02
1 2 3
 1/22 anonim ***** válasza:
61%
Mondd nekik, hogy a mai lányoknak már nem könnyü az életük, jobb ha fiu születik.
2012. máj. 10. 23:09
 2/22 anonim ***** válasza:
100%
Nekem a lányom születése előtt mondták ezt, amikor megkérdezték, hogy mi lesz, és a válaszom lány volt, hogy nem baj az... Sajnos nem tudtam frappáns választ adni akkor, így nyugtáztam magamban, hogy tudatlan parasztbanda...:) Én teljesen oda voltam meg vissza, hogy lányom lesz, arra vágytam nagyon, és ha egyszer lesz második, azt sem bánnám, a lány lenne.:) Nem kell foglalkozni senkivel, élvezd a kismamaság boldog perceit!:D
2012. máj. 10. 23:10
 3/22 anonim ***** válasza:
100%
ne törődj velük. Élvezd a várandósságot, boldog babavárást!
2012. máj. 10. 23:11
 4/22 anonim ***** válasza:
87%

Első lánynál, a szomszéd néni bámult be a babakocsiba:

-Kisfiú?

-Kislány.

-Nem baj.

második lánynál:

-Kisfiú?

-Kislány.

-Nem baj!!!

-De miért lenne baj?????

-Épp azt mondom! Hogy nem baj!!

És nem értette, hogy miért nézem hülyének és miért vagyok kiakadva!!!!!

Úgyhogy nyugi, a lányos anyukák meg a másik oldalról kapják. :-S Beszólások meg mindig vannak.

Úgy bánom, hogy nem fenyegettem meg kéztöréssel azt az idegen nőt, aki a lányom szájából kivette a cumit az utcán (mert szerinte az nem kell), a pasit, aki megfogta a pucér lábfejét a 40 fokos augusztusban, mert neki mindig fázik a lába és megnézte, hogy a gyerekemnek nem hideg-e a lába, de legjobban annak a nőnek szeretnék visszaszólni, aki a rózsaszín kalapkában és rózsaszín fodros blúzocskában lévő lányomról megkérdezte: de éééédes, kisfiú? mert most azt válaszolnám neki, hogy igen, és azért van talpig rózsaszínben, hogy b...i legyen, és remélem mire felnő, addigra házasodhatnak majd a melegek és hazahoz majd egy édes fiút feleségnek.

2012. máj. 10. 23:23
 5/22 A kérdező kommentje:
Igazatok van, zöld kezecskék:)!!!!
2012. máj. 10. 23:25
 6/22 A kérdező kommentje:
4-es:DDDDD marhajóóó a kommented, felvidítottál, tényleg mennyi a hülye ember:D húúú azt én is utáltam, mikor vadidegen tapizni akarta a gyerekemet, meg a kezét puszilni jááááj!
2012. máj. 10. 23:31
 7/22 anonim ***** válasza:
100%

4-es vagyok megint, még egy eszembe jutott. Barátnőmmel toltuk a babakocsikat, én barna hajú vagyok, a gyerkőc külföldi apukától született barna bőrű baba fekete hajjal, mellettem a szőke barátnőm egy tök más babakocsiban tolta a fehérbőrű szöszke babáját. Erre egy nő: jaj de szépek, ikrek?????

Itt is azt kellett volna mondani, hogy igen, csak ketten hordtuk ki őket és különböző apától vannak. Agyrém.

2012. máj. 10. 23:42
 8/22 A kérdező kommentje:
:DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD
2012. máj. 10. 23:43
 9/22 anonim ***** válasza:
100%

Kedves kérdező, ez nem kismama-specifikus dolog, csak talán a kismamák érzékenyebbek az emberi hülyesége...

Augusztusi kánikula, hasogatom a tuskót az udvaron... szomszéd megáll a kerítésnél, nézi vagy 5 percig, majd érdeklődve átszól: mi van szomszéd, FÁT VÁG???

- Á, dehogy... csak onnan nézve úgy tűnik...

Dec 24. délelőtt, Skála piaci HALASnál hosszú sor... mama érkezik, bevágódik a sor elejére... mögötte álló megkocogtatja a vállát, és udvariasan szól, hogy a sor túlvégére kellene állnia... erre öregasszony totál elképedve: MAGUK IS HALÉRT ÁLLNAK SORBA????

- Dehogy mama drága, mi karácsonyfaizzót akarunk venni a halaskofától...

Na, ez a "Kisfiú? - hát nem baj..." ez pont ugyanez a kategória.

2012. máj. 11. 01:30
 10/22 Manka68 ***** válasza:
100%

Sziasztok!

Nálam az vitte a pálmát, amikor az autóba bekukucskálva megkérdezte valaki : gyerek?

Nem, mondom, ló!

2012. máj. 11. 04:51
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!