Éreztétek már úgy hogy teljesen kivagytok, elegetek van és legszivesebben bezárkóznátok egy szobába egyedül?
Ööö. Üdv a klubban. Különbség, hogy nálunk a 2,5 éves mellé még van egy 4,5 éves is. :o)
Át kell vészelni közösen, ez egy nehéz időszak. Engem minden szempontból megvisel a terhesség, annyira, hogy azt hiszem jobban, mint sok más nőt (a környezetemben, akiket látok). Alkati kérdés. HOrmonok, teherbíró képesség stb.
Viszont a jó hír, hogy szülés után minden megváltozik!
Kitartás!
Amúgy ha megnyugszanak, akkor megölelgetem őket, és elmondom, hogy anyának most nincs sok türelme, és ne haragudjanak. Ez segít valamicskét.
Amúgy meg a 2,5 év egy nehéz időszak pocakosság nélkül is, szóval itt összejátszik több dolog.
Óóóóóóóóóó....,hát hogyne! Elég sűrűn mostanában,az én fiam is 2,5 éves,és tényleg egy katasztrófa :( Pedig újévkor megfogadtam hogy türelmesebb leszek vele,de sokszor nem megy! Megpróbálok vele következetes lenni,ez elméletben megis volna de gyakorlatban......:(
Nagyon akaratos,igazi kis oroszlán ként tud küzdeni,nekem meg kos a csillagjegyem és eléggé összeférhetetlenek vagyunk!A párom is látja rajtam a feszültséget,amikor csak tudja elmennek kettesben egy két órára,már ez is nagy segítség!
Ranschburg Jenő könyvét olvastam,szoktam onnan ötleteket meríteni,pl nálunk a neml átlak módszer gyakran bejön,vagy a hagyom lehiggadni aztán beszélgessünk.
Remélem rendeződik minél hamarabb,tudom ez életkori sajátosság,megkell élnünk!
Kitartást,és sok sikert!
látom nehéz nap volt sokunknak a mai.
az én fiam 2 éves, pocaklakóm ugyan nincsen, de nehéz mostanság. komolyan mondom, már kiakaszt, állandó jelleggel jön utánam, még pisilni sem tudok egyedül, de még csak egy pohár vizet kiönteni sem, mert jön aranyom egyfolytában utánam. ahogy 2 percre nem vele foglalkozom, vár visít, vonyít, cibálja a kezem. kiakadok, de ilyenkor este meg rájövök, hogy ez igazából nagyon jó dolog. csak hát a türelem...nem igazán vagyok türelmes fajta sajnos, pedig próbálkozom. én oroszlán, ő kos...:) vannak vitáink(folyékonyan beszél, és már vissza is), de édes a kibékülés :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!