Egyedül érzem magam. Legszívesebben nem élnél. Miért van ez?
az egész azzal kezdőzött hogy az anyám állandóan a nővéremet dicsérgeti, ajnározza. ha pedig én akarok valamit pl. elmenni valahova akkor rögtön el kezd kiabálni..Aztán itt a nyár és unatkozok minden napom olyan monoton(gépezés tv-nézés olvasás)és mikor már mindent meguntam csak ülök és nézek magam elé mivel nincs jobb dolgom. A barátnőimre se számíthatok mert egyik elment nyaralni 1 hónapra a másik is, egyikük állítólag ,,nagyon elfoglalt" és a legjobb barátnőm meg az új osztálytársaival lóg.. ráadásul szarul is érzem magam merte egy pasinak összetörtem a szívét...most minden összejött remek..nem tudom olyan egyedül érzem magam most is csak magam vagyok itthon
lehet hogy egy hülye emós p*csának gondoltok de nem egyáltalán az életembe nem voltam ennyire magam alatt. Mindig nevettem mosolyogtam és be nem állt a szám
mit tegyek? csak rázok számíthatok 15/L
Velem is ez van, csak a szív-összetörős dolog nincs meg...
Nincs senki, akivel el tudnék menni valahova, egész nyáron eddig itthon voltam :S
15/L
Valahogyan próbáld meg feldobni az életedet... Valamiylen programot próbálj magadnak csinálni... Biztos van valaki akire számíthatsz... Ilyen fiatalon ne fordulj be, ne ess abba a hibába, hogy csak otthon ülsz és eltelik a nyarad... Velem is ugyanez volt, van, de utólag már mindent másképp csinálnék... Vágj bele az életbe, ha nincs barátnőd akire számíthatsz, keress újakat!! Nyári munkán például sok embert, barátot megismerhestz, + még pénzt is kapnál érte, és történne Veled valami!!! Fel a fejjel!! Ne szomorkodj! Élj minden lehetőséggel! Remélem kis lelket öntöttem beléd! :)
1hasonló szituban lévő lány
14:21
Engem pl nem érdekel, hogy másoknak milyen gondjai vannak. A sajátjaim érdekelnek. Az, hogy semmit sem tudok csinálni egész nyáron.
Sajnos olyan tippet tudok adni!
Hogy segíts be anyukádnak a házimunkába,és hátha megenyhül a szíve!!
Én is egyedül érzem magam, pont mint te!
Ha van kedved dumcsizhatunk!
én 26 vagyok, de néha rám is rámtör ez az érzés, a kulcs a barátnők, nyomulj egy kicsit jobban náluk, szervezz te programot.....
vagy ajánlom a nővéredet, "akaszkodj rá" és menjetek el valahova, vele gondolom elengednek és nem kell végig a nyakán lógnod....lehet az ő barátaival jobban megérted magad...jóban vagytok?
Én 14 éves lány vagyok,és most nekem is összejött minden.Minden felnőtt,aki körülöttem él azt mondja,hogy:"majd elmúlik..csak a serdülőkor miatt van ez!"
Ez már unalmas duma nekem.Rájöttem,hogy milyen szar a világ.Értelmetlen az élet.De van benne egy kis jó:nem élünk örökké,így ha 18 évesek elmúlunk majd,azt csinálunk,amit akarunk és jónak látunk..és ha van egy kis pénzünk,oda megyünk,ahova akarunk!!A felnőtt embereknek is lehetnek gondjai,néha nagyobbnak tűnnek nekik az ő anyagi gondjaik,mint a mienk,és azt mondják,hogy szívesen átvennék tőlünk a gondjainkat..mi meg azt mondjuk,hogy átvennénk az övéit..ha nekem olyan gondjaim lennének,mint anyámnak,nem vennék annyi cigit,és minden anyagi problémám megoldódna,ráadásul egészségesebb is lennék.Másik meg az,hogyha kihasználna a testvérem,akkor be sem engedném a házba és minden kapcsolatot megszüntetnék vele,ANYÁMAT NAGYON CSÚNYÁN ÁTVERTE A TESTVÉRE!!ÉS APÁMAT IS KIJÁTSZOTTÁK VÉGIG!10 ÉVEN KERESZTÜL!És mindenre ebben a 10 évben csak lassacskán került fény:először anyám földjét vették meg kevés pénzért,átverték anyámat ezzel,bevetették vele,hogy tíz év múlva az a föld semmit sem fog érni,és amilyen hiszékeny anyám,el is hitte,és odaadta nekik egy millió forintért a földet.Aztán utána gombasátort építettek a mi telkünkre,majd a kerítést nem engedték megcsináltatni,mert idetelepedtek a gépeikkel.Minket gyanúsítottak,hogy apám ellopta 150.000 Ft-jukat,mikor jól tudják,hogy apám sosem lopott semmit,és nem is járt akkor a házban,és persze ott voltak a munkások,akik könnyűszerrel bementek a lakásba(nyitva volt az ajtó),és utána meg persze eltűnt 500.000 Ft-juk.Tudniillik az egyik munkás elvált,legalább fél éve nem fizetett gyerektartást,mindenkije meghalt,senki sem segít rajta,csak keresztapámék adták a lóvét neki,ő meg mocsokul ellopta a pénzt(ugyanis bebizonyosodott,hogy apám ártatlan,és az a munkás volt a lopó).És még volt az is,hogy öreganyámmal mindig bunkón viselkedtek,engem is mindig azzal szekáltak,hogy ugyan,én miért nem megyek segíteni nekik:@ NEM SZAKADHATOK SZÁZ FELÉ!!!
És persze azzal zsarolt,hogyha nem megyek unokatesómnak segíteni a gyerekére vigyázni,akkor nem is szeretem,és más rokonunk meg mennyire megy hozzájuk...KÉRDEM ÉN,NORMÁLIS???Nem az.
A válasz a kérdésedre az,hogy valóban minden összejött neked is,ahogy nekem..de tudod a szomszéd kertje mindig zöldebb:S ahogy látod,hogy másnak mennyivel jobb,mint neked,azzal rájössz,hogy neked is lehetne ugyanolyan jó,csak basszus mégsem jó..de miért nem??Másokat jobban szeretnek,mint téged...msáokat ölelgetnek meg minden..téged meg nem??
Vagy másokkal többet vannak a barátnői,mint veled..
EZERANNYI DOLOG LEHET AZ ÉLETBEN,AMI IGAZSÁGTALAN.
Csak az a szomorú,hogy hiába igazságtalan az élet,SE A GAZDAG EMBERNEK NINCS ÉRTELME AZ ÉLETÉNEK,SE A SZEGÉNYNEK..hiába szeretik sokan a szegényt,hiába szeretik kevesen a gazdagot,vagy épp fordítva,az egész élet...semmit sem ér.Senki sem élhet örökké,és mire megteremtenéd a tökéletes légkört,addigra megöregszel és meghalsz.
Ez a szomorító igazság..sem agykontroll,sem a csavargás,sem a sok barát nem segít elfeledtetni örökké a gondjainkat.Mert tudnunk kell,hogy egyszer meghalunk.Vége lesz az életnek.
Ennyi.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!