Egyedül érzem magam. Legszívesebben nem élnél. Miért van ez?
az egész azzal kezdőzött hogy az anyám állandóan a nővéremet dicsérgeti, ajnározza. ha pedig én akarok valamit pl. elmenni valahova akkor rögtön el kezd kiabálni..Aztán itt a nyár és unatkozok minden napom olyan monoton(gépezés tv-nézés olvasás)és mikor már mindent meguntam csak ülök és nézek magam elé mivel nincs jobb dolgom. A barátnőimre se számíthatok mert egyik elment nyaralni 1 hónapra a másik is, egyikük állítólag ,,nagyon elfoglalt" és a legjobb barátnőm meg az új osztálytársaival lóg.. ráadásul szarul is érzem magam merte egy pasinak összetörtem a szívét...most minden összejött remek..nem tudom olyan egyedül érzem magam most is csak magam vagyok itthon
lehet hogy egy hülye emós p*csának gondoltok de nem egyáltalán az életembe nem voltam ennyire magam alatt. Mindig nevettem mosolyogtam és be nem állt a szám
mit tegyek? csak rázok számíthatok 15/L
14:22
Mert egy érzéketlen önző dög vagy. Nyári munka esetleg?
Az őszinteség nem bunkóság.
Mit lehetne arra válaszolni, hogy unatkozik nyáron, miközben otthon ül egész nap és nem csinál semmit?
Hogy jól van kislányom, jól csinálod, mások a szemetek és nem te vagy egy rakás élhetetlen szerencsétlenség?
A kérdés feltételével elvállalta azt a kockázatot is, hogy esetleg valaki olyan választ ír majd, ami nem tetszik neki. Ez itt nem a vidám vasárnap.
Mozduljon ki a székből, és tegyen valami hasznosat a változatosság kedvéért. Menjen levest merni hajléktalanoknak, szemetet szedni az erdőbe, graffitit levakarni a városba, máris nem fog unatkozni. Persze ez fel sem merül senkiben, marad az önsajnáltatás...
"de szerintem Te sem mentél ki anno falat vakarni"
Pont nem talált, nem osztanám az észt, ha én magam nem csináltam volna hasonlókat unalmas óráimban. Szerintem nem kellene ennyire természetellenesnek venni, ha valaki nem csak bulizni meg "soppingolni" tud, hanem néha másokért is tud cselekedni. Szerintem az, aki már az öngyilkosság gondolatával is foglalkozik, az a pszichológus után jobb, ha elvállal valami önkéntes munkát, ami arra is nagyszerű, hogy az "én" helyett előkerüljön a "mások" is. Mert miért jött elő az öngyilkosság gondolata? Nekem bajom van, velem rosszul bánnak, én unatkozom. Csupa én. Na ezen kell változtatni, és tök mindegy, hány éves az illető.
megint "ÉN" vagyok...:) 23/l
Sajnos nem ilyen egyszerű a dolog... Más világot élünk, teljesen más hatások érik a mai fiatalokat, mint mondjuk 10évvel ezelőtt. Neked is igazad van,elismerem. Nekem is vannak lelki problémáim, főleg akkor voltak mikor suliba jártam, középiskolában. Pszichológushoz kellett mennem, gyógyszereket kellett szednem, mert olyan állapotban voltam. Vannak gyengébb emberek, akik hajlamosak befordulni és nekik sokkal több törődésre van szükségük, mint mondjuk Neked, aki kicsit erősebb jellem lehetsz a vélemyényeid alapján. Meg kell próbálni ezt mindenkinek megérteni és ha valakinek iylen személy van a környezetében akkor segíteni neki, mégha néha idegesítő is az önsajnáltatása. De lehet, hogy egy emberi életet mentessz meg egy kis törődéssel, odafigyeléssel. és igen, hajlamosak vagyunk a mai világban csak arra gondolni, hogy ÉN,ÉN,ÉN... de amíg depresszióban szenvedünk, addig képtelenk vagyunk másra gondolni. Illetve nagyon nehéz. Kívánom, hogy soha ne legyél iylen szituációban!
ma 15:21!!!
Te lány... Pont a billentyűzetemről szedted le a betűket, és még jó sorrendben is... Megelőztél... De végül is igazad van... Akik pedig a munka mellett kardoskodnak azoknak végső soron van igazuk, de egy 15-éves munkavállaló macerásabb jogilag, mint egy 16 éves, éppen ezért, mert szülői engedély, másféle előírások vonatkoznak rá... hátrányos helyzetben indul munkát keresni... De ne add fel kedves kérdező, Itt kezdődik az élet... Lassan elkezdheted megalapozni... Segíteni a szülőknek, hogy komolyabban vegyenek, és ne csak gyereknek... később jól jöhetnek ezek a plusz pontok...
nos mindenkinek igaza van DE nekem is vannak családi konfliktusok apám nem jön ki az öccsével sőt az anyja állandóan az öccse pártját fogja és állandóan vita van... kimondta hogy nem végzek önkéntes munkát anyám óvónő és szoktam a gyerekekre vigyázni és a közösségi programokon részt venni csak perpill nincs...és van egy testi problémám amit nagy nehezen fogadtam el szóval engem is megtépázott az élet.. és nem is magamat akartam ezzel sajnáltatni csak kérdeztem valamit.. de már sokkal jobb a helyzet csak anyám volt ideges a papa miatt mert már ő is nagyon betegeskedik..és most sütöttünk együtt tortát:)
szóval köszönöm a válaszokat jó tippeket adtatok és felnyitottátok a szememet is
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!