Mást is gyötör az álmatlanság?
Dolgozz annyit, amennyit én, és akkor tuti beájulsz este 10kor, vagy előtte. :D:D
Csak feltételezem, hogy nem dolgozol, mert csak azok a kismamák nem szoktak hullák lenni, akik szó szerint semmit nem csinálnak.
Javaslok nagy sétákat, bevásárlókörutakat, vagy ilyesmi, ha esetleg van kutyád, akkor vele valami programot.
Mindegy, csak fáraszd le magad.
Én 31 hetesen hagytam abba a munkát, és azóta folyamatosan nagytakarítok itthon, mindent megcsinálok, ablakmosás, függönymosás.... bútorokat áttörlöm, plusz főzök, bevásárolok, dokikhoz járok, annyi mindent csinálok, hogy tényleg elfáradok.
És még a férjemre is kell időt szakítanom természetesen, meg járunk baráti programokra....
Nos :) Sok sikert! :) Boldog babavárást!
xanax meg sör
vagy az egyik vagy a másik
vagy mindkettő
attól függ milyen súlyos
van egy tuti módszer
olcs is
unalmas, vaskos szakkönyv.nyakatekert eszmefuttatásokkal vagy sok adattal és képlettel.
szép álmokat!
ma 19:01 vagyok
vagy menj orvoshoz h kiderítse az okát...
Szia!
Én 6 hetes vagyok, pár napja van csak rajtam az álmosság. A 4. héttől szinte az volt az első tünetem, hogy nem tudtam aludni, éjjel 2 körül már az órát nézegettem, hogy mikor kelhetek már fel :)
Ne aggódj, ezek a hormonok, majd el fog múlni :)
Boldog babavárást!
óóóó én löknék neked 2 vödör álmosságot minden nap:)
7 hetes vagyok, van egy 1,5 éves fiam és ma is alig vártam a délutáni alvást,dőltem be mellé, most sem értem miért vagyok még fent, mert már ragadnak le a szemeim:))
bocsi, hogy nem válaszoltam....elég fura dolgokat tud kihozni a terhesség az biztos:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!