Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Mást is gyötör az álmatlanság?

Mást is gyötör az álmatlanság?

Figyelt kérdés
Úgy utálom hallgatni, ahogy a párom már tizkor horkol mellettem én meg hajnali négykor még mindig azokat a buta birkákat számolgatom! Van valami megoldásotk az álmatlanságra? Próbálkoztam orvosi citromfűvel, amióta nincs Sedatif PC-m, és még esélyem sincs hozzájutni, mert külföldön élek és itt nem létezik homeopátiás szer. A citromfű teát is otthonról hoztam, de már alig van és nem is használ. Valami ötlet?

2012. máj. 9. 18:48
 1/9 anonim ***** válasza:

Dolgozz annyit, amennyit én, és akkor tuti beájulsz este 10kor, vagy előtte. :D:D

Csak feltételezem, hogy nem dolgozol, mert csak azok a kismamák nem szoktak hullák lenni, akik szó szerint semmit nem csinálnak.

Javaslok nagy sétákat, bevásárlókörutakat, vagy ilyesmi, ha esetleg van kutyád, akkor vele valami programot.

Mindegy, csak fáraszd le magad.

Én 31 hetesen hagytam abba a munkát, és azóta folyamatosan nagytakarítok itthon, mindent megcsinálok, ablakmosás, függönymosás.... bútorokat áttörlöm, plusz főzök, bevásárolok, dokikhoz járok, annyi mindent csinálok, hogy tényleg elfáradok.

És még a férjemre is kell időt szakítanom természetesen, meg járunk baráti programokra....

Nos :) Sok sikert! :) Boldog babavárást!

2012. máj. 9. 18:58
 2/9 anonim ***** válasza:
0%

xanax meg sör

vagy az egyik vagy a másik

vagy mindkettő

attól függ milyen súlyos

2012. máj. 9. 18:58
 3/9 anonim ***** válasza:

van egy tuti módszer

olcs is

unalmas, vaskos szakkönyv.nyakatekert eszmefuttatásokkal vagy sok adattal és képlettel.

szép álmokat!

2012. máj. 9. 19:01
 4/9 anonim ***** válasza:

ma 19:01 vagyok

vagy menj orvoshoz h kiderítse az okát...

2012. máj. 9. 19:07
 5/9 anonim ***** válasza:
Én tudnék aludni,de a terhem nem engedi.Vagy állandóan pisilni kell vagy nem bírok megfordúlni vagy a baba piszkál,hogy Hééé ez az én helyem rajtam fekszel :)Mondjuk én sokat megyek dokihoz is hetente többször mert toxémiás vagyok meg a házimunka ,kutya le is tud fárasztani.
2012. máj. 9. 19:41
 6/9 anonim ***** válasza:

Szia!

Én 6 hetes vagyok, pár napja van csak rajtam az álmosság. A 4. héttől szinte az volt az első tünetem, hogy nem tudtam aludni, éjjel 2 körül már az órát nézegettem, hogy mikor kelhetek már fel :)

Ne aggódj, ezek a hormonok, majd el fog múlni :)

Boldog babavárást!

2012. máj. 9. 20:09
 7/9 anonim ***** válasza:
Én már 7 hónapos éjjel többször kelő elvileg fárasztó baba mellett se, tudok aludni:) tényleg be szokott jönni Az olvasás elalvás előtt, én levendula teát szoktam még inni, és levedulás illóolajat is lehet párologtatni. Kismamaként úgy tidtam aludni hogy egy másik takarót begyűrtem a hasm alá meg a lábam közé, amiben jó puha toll töltet volt, így olyan jó ölelő érzés volt.
2012. máj. 9. 21:02
 8/9 anonim ***** válasza:

óóóó én löknék neked 2 vödör álmosságot minden nap:)

7 hetes vagyok, van egy 1,5 éves fiam és ma is alig vártam a délutáni alvást,dőltem be mellé, most sem értem miért vagyok még fent, mert már ragadnak le a szemeim:))

bocsi, hogy nem válaszoltam....elég fura dolgokat tud kihozni a terhesség az biztos:)

2012. máj. 9. 22:15
 9/9 A kérdező kommentje:
Dolgozom, igaz nem fizikai munkát végzek, hanem szellemit. Van kutyám, de őt hamarabb ki lehet fárasztani a labdázással. Házimunkát is végzek, főzök, mosok, takarítok, stb, stb. Ezek ellenére se tudok elaludni, pedig fáradt vagyok, de csak forgolódom az ágyban. A levendulateát ki fogom próbálni, a sör xanax kombinációt meg majd csak másfél év múlva! :) Köszönöm a válaszokat! Mindenkinek boldog babavárást!
2012. máj. 10. 04:33

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!