Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Álmatlanság, mint tünet? Vagy...

Álmatlanság, mint tünet? Vagy valami más okozza?

Figyelt kérdés

kb egy hete nem bírok éjszaka aludni, általában 10-fél11 körül alszok el (van amikor kicsit korábban) és éjjel 2-kor kipattan a szemem és nem tudok visszaaludni, innentől csak fetrengek és bámulom az órát. lehet tenni valamit ellen? van valami házi praktika ami már bevált? nagyon kellemetlen, mert a párom sem tud rendesen aludni tőlem és egész nap olyan vagyok mint egy zombi.

16hkm

2012. febr. 28. 13:04
 1/2 anonim ***** válasza:
Szia! Nekem főként az első trimeszter végén és a második elején volt. De volt éjszaka, hogy egyáltalán nem aludtam, csak forgolódtam. Nagyon ki voltam készülve. Homeopátiás gyógyszert tudsz bevenni rá, ami esetleg segíti a nyugodt alvást. Én 2szer vettem be, de aztán spontán megoldódott szerencsére!!! :) Anyósom mondta, hogy ő anno az egész terhesség alatt nem tudott aludni, neki akkor gyógyszert adtak, ami már nincs forgalomba azóta. Ha érdekel majd előkeresem neked a homeós bogyó nevét.
2012. febr. 28. 15:01
 2/2 anonim ***** válasza:
citromfű tea
2012. febr. 28. 16:02

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!