Az érdekelne: kinek milyen volt a 2. terhessége? Könnyebb nehezebb? fiús-lányos anyukák is írjatok
Nekem a 2. terhességem,első fiú.Vele semmi nem volt,észre se vettem.Hústól kezdve mindent ettem állandóan éhes voltam.álmos voltam max ennyi!
Most van minden:hányinger,undor,émelygés.Kívánok reggel joghurt-süti,nappal mindegy,amit megeszek felfordul a gyomrom.Szinte egész nap kísért.De ilyen sós-savanyú-se erős dolgok abszolút nem mennek nekem,aggódom a gyümik miatt,mert csak banánt eszem,pedig sosem szerettem,inni keveset iszok..de az is nehezen megy..
Ha nem tapasztalom,el se hiszem van ilyen különbség ..Kedvenc ételeim mind száműztem a jó kis saláták műzlik..
És az álmatlanság...abszolút nem értem, előtte folyton aludtam...
Szia,igen 80% h fiad lesz most is.
ELSŐ terhességem a lányommal:
- minimális émelygés.aluszékonyság de 7.hónapig sportoltam olyan erős voltam.Csak fájdogált a petefészkem vagy inkább a méhszalagok ahogy nyúltak.
MÁSODIK terhességem a fiammal:
-Szörnyen nagy hányinger ,iszonyú fáradtság,szivdobogás,szapora pulzus,alacsony vérnyomás,semmi fájdalom.
HARMADIK terhességem:
-Se fájdalom,se hányinger,se gyengeség.Semmi bajom.kivéve h talán kissé aluszékonyabb vagyok most is.
Teljesen független a gyermek nemétől.
Hányingerre ajánlom a gyömbér teát.Teljesen elmúlasztja.
Álmatlanságot is kezelni kell,mert fokozza a rosszúlléteket és a babának se jó,mert alvás közben termelődik a növekedési hormon.
Próbálj vitaminokat(nyomlelemeket,ásványi anyagokat) szedni,mert bármelyiknek a hiánya álmatlanságot okoz.
Köszi a tartalmas választ! Gratula a 3 gyerkőchöz.
Igen , azt hiszem figyelnem kell jobban bizonyos dolgokra.
1. és 2. baba is lány, semmi rosszullét, semmi émelygés (állítólag ez alkati dolog, anyumnak se volt sose, amikor minket várt a húgommal), aluszékonyság és fáradtság viszont volt (de szerintem ez tök általános tünet, mindenkinek van).
Mindkettővel (főleg már a 3. trimeszterben) szörnyen kívántam az édességet. Szóval nekem mindkét terhesség hasonlóan zajlott/zajlik.
A 2. babával most vagyok 37 hetes, kíváncsi leszek,a szülés is hasonló lesz-e.
Hát igen, úgy látszik ez tényleg egy rejtély..akár kit kérdezek..mindenki mást mond ezekre a kísérő tünetekre :-D
Aki ráér írjatok! Köszönöm szépen !
Lányommal 15. hétig reggeli rosszulléteim voltak és szörnyű fáradtság, kis mellfájdalom. A húsra rá sem bírtam nézni, ha csak beszéltek róla, rosszul lettem!
Most még csak 11 hetes vagyok, nem tudjuk a nemét, 6. hét óta szinte minden nap hányok, nem csak émelygek, kijön minden, főleg a főtt étel. Amúgy minden eszek, mindig mást kívánok, kolbászt, csokit, sósat, édeset, gyümölcsöt, szóval mindenevő vagyok, nem úgy mint a lányommal. Szóval teljesen más a kettő. Most is fáradékony vagyok ugyan, de az 1 éves lányom mellett pihenni lehetetlen:)
Beigazolódott a sejtésem...iker kisfiaim után ismét kisfiút várok..Az ikrekkel semmi ,most még a 19 elmúlt néha itt kering a hányinger.Érdekes, már bőven mozog, és nem szűnt meg teljesen..
Ennek ellenére nagyon örülünk... :-D !!!!!!!!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!