Az érdekelne, hogy nektek a 2. ill. a többedik terhességetek ugyan olyan tünetekkel járt vagy változó volt?
Mert nekem az első babámnál az egyetlen tünetem a sűrű pisilhetnék volt,így csak 2 hét után gondoltam arra,hogy talán többről van szó,mint egyszerű felfázás.:)Lányka lett.:)
A 2.gyermekemnél 2 nappal azután,hogy megkellett volna jönnie,émelyegtem.De semmi más.Fiúcska lett:)
Most már 9 hónapja próbálkozunk a 3.babóval és most késik 3 napja,de nincs pisilhetnékem nem émelygek,csak a melleim feszülnek nagyon nagyon.De a teszt negatív volt.Ez még nem keserít el,hiszen a P.É.nem biztos,hogy indokolná még a pozitívat.Másnak is voltak ennyire eltérő tünetei?
1.baba, sok pisilés, majd a 13.hétig hányinger, hányás. Lány lett.
2.babával most vagyok a 25.hétben, sok pisilés volt az elején, de semmi több, nem volt émelygés, hányinger, semmi. Kisfiú lesz.
Drukkolok Neked!
Köszi csajok,de sajna megjött.
Azt még érdekesség képpen,hogy mind a 2 gyerkőcömmel márciusban fogantam meg és decemberiek lettek,pedig annyira a véletlen hozta őket össze.7 év a korkülömbség köztük.Mosmár elterveztük,hogy legyen egy direkt baba is és más hónapban,mert lássuk be a december szülinapok nélkül is elég húzós:) ,de mekkora lenne,ha a direkt harmadik baba is márciusban foganna...:D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!