Hogy alakult a terhességetek, akinek a menziből számított kornál kisebb volt a baby az uh alapján olyan 2 héttel?
30+5hetesen voltunk 30hetes uh-n, és 28+5-nek feleltünk meg, dokim két múlvára visszahívott minket kontrollra fejlődési ütemet ellenőrizni.
Nagyon remélem, hogy minden rendben lesz.
A 19.heti uh-n is egy héttel kisebbek voltunk, akkor is ránk nézett két hét múlva, és megvolt a várt növekedés.
Remélem most is így lesz, s csak genetika.
Amúgy a 12.hetes uh-n megfeleltünk a menzis kornak a CRL alapján, 28-as ciklusaim szoktak lenni...
Köszönöm, ha írtok tapasztalatokat.
Kicsit megijesztett a dokim a kórházi befektetéssel..
figyelj ha eddig minden rendben volt és rendesen fejlődik a baba ne aggodalmaskodj :)
bocsi nem a kérdésre válaszoltam
Nekem ugyanez volt de összevissza menstruáltam 2-3 havonta jött meg szóval senki sem tudja mikor foganhatott valszeg az uh-s méret volt a jó.
A mensi alapján 11.-re voltam kiírva végül 18.-án született, magától indult. Illetve 17.-én du.-án a dokim úgy megvizsgált, hogy majdnem lefordultam a székről szerintem egy kicsit rásegített mert teljesen zárt voltam. Hajnalban meg is indult kifelé és estére megszületett. (nem volt könnyű és végül császár lett)
Utolsó vagyok.
A 12 hetes uh-n csak pár nappal volt kisebb max.1 héttel ha jól emlékszem de utána egyre nagyobb lett a különbség. Biztos genetikai is, hogy ahogy nőtt és kezdett egyre "egyedibb" lenni úgy lett egyre nagyobb a mensis és az uh-s számítás között a különbség mert Ő most is kicsike. 3 éves lesz februárban és 11,5 kg és 88-89cm. 3160g-al született és 52cm-el.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!