A terhességetek alatt hányszor volt szülése a dokitoknak?
Köszi! Az enyém már harmadszorra!
Csak azért furcsállom,mert volt olyan is,hogy az időpontom előtt szólt kb. 10 perccel, pedig régebben még ő mondta,hogy onnantól kezdve,hogy szólnak neki még általában van pár óra mire be kell érnie!
Hát vannak esetek, amikor nincsenek órák...
Én egyről tudok, a 18. heti kötelező uh-t úgy időzítettem, hogy ő legyen bent, én lettem volna az első aznap, másfél óra után jött egy másik doki, kiderült az enyém szülni van.
Köszi!
Igen, biztos van ilyen eset, de nem hiszem,hogy háromszor is kb. 20 hét alatt! És tényleg úgy,hogy szinte utolsó pillanatban szólnak!
Barátnőm is járt így a dokijával, de őt még simán meg tudta vizsgálni!
Figyi, tudom, h a te időd is drága, magánrendelésen meg pláne:), de ha belegondolsz, a terhesség alatti vizsgálat (akármelyik, UH, manuális vizsg, megbeszélés, beszélgetés, stb.) ráér. 1 óra múlva, holnap ugyanolyan jó lesz. Na a szülés nem ilyen. Ha szülünk, akkor szülünk, nem lehet visszatartani....
Ha majd a szülőszobán leszel, rájössz, ha dokid nem jön veled szülni, mert magánrendel, hogy melyik a fontosabb.
Most talán kellemetlen, de van fontossági sorrend.
Jó szülést!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!