Voltatok már úgy kismamák, hogy nemrég szültetek meg, de máris hiányzik a terhességetek?
Figyelt kérdés
Lehet idétlenül hangzik,de 2 hete szültem,nagyon jó érzés hogy a babát már a karomba tarthatom,de elkezdtek hiányozni a terhességem időszakai,amikor még izgalomba voltam,hogy pozitív lesz e teszt,elkezdett gömbölyödni a hasam és ez hirtelen elmúlt.Olyan szívesen lennék megint kismama.2011. nov. 29. 10:17
1/5 anonim válasza:
Hát én pont, hogy örültem h vége a nehéz idöszaknak, igaz én veszélyeztetett voltam, talán ezért, de a vége fele a fulladások, a borzasztó lábdagadás, vagy a kényelmetlen alvást a hátam közepére se kívánom, én örültem(lök) ponnt annak hogy végre a kezembe tartom a kis csöppségemet, beszívhatom az illatát...hm imádom!
2/5 anonim válasza:
Szia!Én 19hónapja szültem. Szülés után a kh-ban első nap nem volt velem a kisbogár,mert alacsony volt a vércukor szintje igy infuziót kapott.S az a fél nap(délben született meg másnap 9kor jöhetett hozzám vizit után) borzasztó volt.. Hiányzott a pocak,mg ő se volt mellettem..
3/5 anonim válasza:
Az én kislányom 13 hónapos, és én is hasonlóan érzek/éreztem. Imádom a kiscsajt, én is alig vártam,hogy a kezemben legyen már végre, de imádtam terhes lenni!És ha tehetném,már most szeretnék újra babás lenni:) Ha az anyagi dolgokat, és a helyi adottságokat nem vennénk figyelembe(kicsi lakás), már most "dolgoznánk az ügyön":) Jó, ehhez az is hozzájárul, hogy tökéletes terhességem volt, hála Istennek semmi gond nem volt, az elsőtől az utolsó percig minden pillanatát élveztem. Megértelek:)
4/5 anonim válasza:
Nekem nem volt felhötlen a terhességem (lábzsibbadás, kézzsibbadás, ödémák), és a szülés se volt egy sétagalopp, mégis a szülés másnapján már hiányzott a terhesség. Ez van, az élet új szakaszába lépünk. Nekem 8 és fél hónapos a törpi, de már nagyon szeretnénk kistesót (csak még szoptatok és meg se jött)
5/5 anonim válasza:
Szia!
Én 13 hónapja szültem, de már szülés után 3 hónappal hiányzott a terhesség, hogy ott mocorog bennem, úgy éreztem nem bírok várni a kis tesóval.
A férjem nem nagyon értette a helyzetet, mert egyáltalán nem volt problémamentes a terhességem és szüléskor majdnem ottmaradtam, de nem állt ellen a következő babának ő sem.
És nem is nagyon tudtunk, azonnal sikerült, már 13 hetes a második picink a pocakomban és nagyon boldogok vagyunk. Ja és eddig ezzel a várandósságommal az égvilágon minden rendben, pedig most még a "nagyot" is emelgetnem, dajkálnom kell időnként, az elsővel ezt nem tehettem volna meg, mert ott már az elején (is) gondok voltak!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!