Hányadik héten szültétek meg a második gyerkőcötöket? és mennyivel volt rövidebb ez a szülésetek?
Nekem az első 3,5 óra burokrepesztést követően.
Második 2,5 óra szintén burokrepesztés után.
Ez attól is függ,milyen gyorsan tágulsz.
1. 40+6-on indított szülés
2. 40+0-on indított szüés
burokrepesztés, oxitocin, hosszúvajúdás, rövid kitolás, nagy baba, repedés belül, sokáig tartó vérzés, varrás,
mind a kettő így zajlott, 9 év különbséggel
Első baba: 41. héten, spontán, 14 óra kemény vajúdás, másfél óra csak a kitolási szak, de gátmetszés és repedés nélkül, 3,8kg-al, 55cm-rel született.
Második babó: 40. héten, az első fájástól számított 2 és fél óra múlva a kezemben volt, a kitolási szak is csak pár perc volt, szintén nem volt semmi sérülésem, 4kg-al, 58cm-rel született. 7.20-kor bújt ki, délben átöltözve, megfürödve ültem az ebédlőasztalnál és kajáltam, mellettem a mózesben aludt a fiam. :-)
1. baba 40. hét indított szülés, 2 nap vajúdás, oxitocin, burokrepesztés, 2 óránként tágítás
január eleje
2. baba 37+3 nap, rutinvizsgálat megállapította, hogy bő 3 ujjnyira ki vagyok tágulva. Este vissza kellett mennünk, sétáltam sokat. Burkot repesztettek 4 ujjnyinál, 1,5 óra alatt meglett. Még infúziót sem tudtak bekötni, alig tudták a lábamra húzni azt a fehér csizmát is.
első napra pontosan spontán szüléssel 8 óra,
második 4 napot ráhúzott indított volt 1 óra alatt született
1. 39+3, fájások, burokrep, oxitocin, gátmetszés, 7 óra.
2. 40+6, fájások, burokrep, gátvédelem, 4 óra.
Mindkettőnél azokon a napokon rengeteg baba született. Lehet hogy front volt, így konkrétan nem emlékszem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!