2 év körüli gyerkőcötöket hogyan öltöztetitek, mikor ilyen időben lementek? Ez így sok?
Enyém így mostanában: de biciklizik, úgyhogy mozog:
farmer, trikó, póló, kardigán, mellény, sapka.
Ha játszótérre mennénk, akkor kellene a harisnya is.
2 éves a fiam, kertes házban lakunk, így ha fázna, könnyen tudok menni még egy rétegért.
Szóval, ami ma de. volt rajta:
alsó gatya, zokni, póló, melegítő nadrág, hosszú ujjú póló, vékony polár kabát, sapka.
Én ugyanúgy öltöztetem, mind ahogy én öltözöm: fehérnemü, zokni, sima nadrág (nem bélelt), pólótrikó, pulover.
Kabát meg sapka ilyenkor még felesleges, a gyereknek meg végképp, mert sokkal többet mozog, mint egy felnött.
Hát sapkát én sem adok rá, főleg ma.
Ma ez volt rajta:Hosszú ujjú body,vékony hosszú újjú felső,pulcsi, mellény, ami nem túl vastag, ilyen átmeneti féle, sportcipő.
Szerintem ebbe az időbe inkább több vékonyabbat adjunk rá, aztán szépen lehet leveszegetni ha melege van.Vasárnap nagyon hideg volt az én fülem is fázott,de ma enyhe idő van, a szél se fúj.
Bocsi az én lányom nem 2 éves hanem 5,de azért leírom,remélem nem baj!
Tegnap az oviba így küldtem le,autóval mentek:
Harisnya,hosszú ujjú póló,farmerruha,átmeneti kabát. Du. mondj a lányom,hogy az óvónéni üzeni,hogy mára küldjek egy nadrágot,és egy sapkát is kintre. Szerintem ez túlzás,de küldtem,ne piszkálja a gyereket! Remélem nem fogja magát szétizzadni,mert így könnyebben megfázik,:(
Zokni, melegítőalsó, póló, melegitőfelső,mellény, vékony sapka. /2 éves fiam van/
A sapka pont ilyen időben kell, mert ilyenkor lehet a legjobban fülgyulladást kapni, nagyon csalóka ez az idő!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!