Hogyan fürdetitek 1.5 éves gyerkőcötöket?
Hát ezt annyira én sem értem. Másfél évest fürdetőkarikába teszed? Azt hogy? Mármint hogy engedi meg?
Csúszásgátló jó ha van, amúgy meg az sem baj, ha állva fürdik, az én lányom 2 éves múlt, amióta állni tud, azóta ő állva fürdik, nagy ritkán leül. Nem esett el még egyszer sem. A haját is úgy mossuk. Áll a fürdővízben, mi meg a zuhanyrózsával vizezzük, samponozzuk, lemossuk.
Feltételezem, ha nem ül le a gyerkőcöd, akkor nem igazán szeret fürdeni, így szerintem térjetek át a zuhanyzásra.
Nem a testi erőmmel gyűröm le, hülyeséget ne írjál már!! Nem verem, ha erre célzol. Leültetem és rászólok határozottan (nem kiabálok, mielőtt ezt is rám ragasztod) Leírtam a módszerem, csak értelmezni kéne, és nem kiforgatni. De ha hagyod, hogy a fejedre nőjön, később megnézheted magad. Aztán majd jönnek az újabb kérdéseid, hogy nem fogad szót a gyerek, és már nem csak a fürdőkádról lesz szó.
A fürdőkád nem játszótér!
Ja, és a szigorúságom ellenére is szeret pancsolni, úgyhogy ebben sincs igazad!
Én vagyok, aki írtam, hogy állva fürdik a lányom több mint 1 éve. Minket nem zavar, hogy állva fürdik, szerintem nem veszélyes, nem látok benne veszélyt. Egyrészt van csúszásgátló, másrészt pici a kádunk (azt hiszem 120 centi hosszú, inkább csak zuhanyzásra való), harmadrészt nem ugrál, vagy ilyesmi, és nem hiszem, hogy bármi baja lehet a 20 centis vízben, ha áll.
Soha nem erőltettem, hogy üljön le, ha neki állva jó, hát álljon. Nem azért, mert ránőtt a gyerekem a fejemre, egyszerűen nem látok veszélyt ebben, hogy áll.
Fürdetőkarikával kapcsolatban, most majd tervezek venni én is, mert van kishugi (3hós), és amint fel tud ülni, egyből együtt fognak fürdeni a nővérével (most még külön fürdenek). Kíváncsi leszek, hogy beválik-e majd a karika.
Ez most off volt, remélem nem haragszol :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!