Mivel fürdetitek a 2 éves babáitokat?
Figyelt kérdés
Én eddig gyógyszertári kevert fürdetővel fürdettem,de szeretnék már valami habfürdőt is használni.Lehet már ilyennel fürdetni?Nem lesz tőle allergiás?2011. júl. 28. 13:43
1/9 anonim válasza:
Persze, hogy lehet. Általában pár hónapos korig szokás használni a gyógyszertárit, vagy legalább is csak addig, amíg nem megy. A gyógyszertárival nem is tudsz rendesen megfürdetni egy 2 évest, aki már rendesen koszolódik. Bármilyet használhatsz, mi Johnson's baby-t használunk, de ki mit szeret vagy mennyit költ rá. Nem lesz rá allergiás, ezek úgy vannak előállítva, de ha mégis akkor váltasz majd másikra.
2/9 anonim válasza:
Én is gyógyszertárival fürdetem a 2,5 évesemet. Vízzel apránként fölhígítom és flakonba töltöm. Előtte használtunk Johnson's fürdetőt, de mindig száraz volt tőle a bőre, akkor meg kentem testápolóval, de úgy gondolom, jobb meoldás, ha nem szárítom ki, mint ha kiszárítom aztán testápolóval próbálom helyrepofozni.
Szép, szép a bolti fürdető, meg fincsi az illata, de az egészség azért fontosabb.
3/9 A kérdező kommentje:
Köszi a válaszokat!Az enyémnek érzékeny a bőre,azért kérdeztem.Még nem tudom hogy mit csináljak.
2011. júl. 28. 14:26
4/9 anonim válasza:
Az én lányom pl a testápolóból csak az A vitaminos gyógyszertárit bírja, mert annyira érzékeny a bőre, de a fürdetőből a lanolinos Baba habfürdőt használjuk, és nagyon szép a bőre tőle, nincs kiszáradva, nem pattogzik ki tőle.
5/9 anonim válasza:
a fiam rendkívül érzékeny bőrű (öblítő, mosószer csak egy féle...), gyógyszertárival fürdetem (főzök belőle folyékonyat és áttöltöm pumpás adagolóba, így egyszerű...). Habfürdőt egy éves kora óta használunk, ami zöld neogranormon habfürdő, sampon nívea (kék flakonos) érzékeny bőrre (illatanyag mentes), testápoló gyógyszertári (semmi más nem vált be).
6/9 anonim válasza:
Én a szappanmentes Gabit használom 15 hós lányomnál, mert a többi szárította a bőrét. Mivel nekem is elég száraz bőröm van erre nagyon odafigyelek. Így nem kell testápoló, bár van itthon nívea baby, ha mégis szükség lenne rá.
7/9 anonim válasza:
Mikor melyiket veszem. Általában Gabit használok, most Johnson's-t kaptunk. Télvíz idején pedig, a DM-ben lehet kapni gyógynövényes habfürdőt többfélét - én a mentásat használom. Jó erős illata van, fürdés közben a légutakat segíti, ahogy "párolog". És nem drágább a hagyományos fürdetőknél.
8/9 anonim válasza:
baba habfürdővel a 2 éves már nem BABA!!!
9/9 anonim válasza:
Nálam a fő szempont, hogy SLS mentes legyen. DM-ben találok megfelelőt. Johnsontól még a védőnő is óvott minket de a saját tapasztalatom is rossz ezekkel a termékekkel.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!