Hány órakor fürdetitek 1-2 hónapos babáitokat?
Mi eleinte este 9 körül csináltuk, ahogy a kórházban is, aztán átálltunk a 7 körülire, bár mindig a kedvétől függ, illetve hogy hogy alszik, ha alszik, nem keltem emiatt, ha már 11 körül ébred csak, nem fürdetjük, vagy ha nem volt túl jó napja, nehezen aludt el, akkor is kimarad.
Nincs késő hozzá, ha neki úgy jön ki a dolog, tapasztaljátok ki, ahogy kényelmes.
Mi mostanság du. olyan 6-7-ig alszunk, utána pancsi, mire Apa hazaér, kész is. :D Mióta egyedül is megfürdetem simán, azóta így szoktuk, korábban megvártuk Apát vele.
Tapasztald ki, ha neki 10-kor jön ki jól, akkor legyen, ha előbb, akkor. A késő du.-i, koraesti ébredés után evés, kis büfizés, pihi (olyan 15p., hogy ne jöjjön vissza a kaja), majd pancsi, kis evés, alvás. Nálunk ez jött be, javaslom.
2 és fél hós
Eleinte 6- fél 7 körül fürdettünk, de most már kitoltuk 7 órára a jó idő miatt, mert 5, 6 felé jobb kivinni a babát.
Előtte pici kaja, kis szeretgetés, simogatás, meztelenkedés a pelenkázón, be a vízbe, kis pacsálás, öltözés, addigra apa készen áll a vacsorával. Eszik, sokszor be is alszik már rajta, büfi, be az ágyikóba, takargatás és alszik hajnali 3-ig.
Általában 8 órára már horpaszt. :)
8 körül fürdetem, fél 9kor eszik és fél 10-10 re alszik el. 7 hetes. kis nyűglődés után általában elalszik, hason, ha kell, cumival. nem ringatom, vagy ilyesmi, nem is szereti, ha ilyenkor felveszem, kipattan a szeme és ideges lesz.
én az utolsó evéshez igazítottam a fürdést, különben gőzöm se lenne, mikor fürdessem:) (tápszeres)
2,5 hónapos. 8 körül van fürdetés, majd eszik, és altalás. Mindig a mellkasomon alszik el cumival (kb. 10 perc alatt).
Ha túlpörög a babád, akkor is nehezen alszik el!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!