Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Kismamik, akiknek volt fogadot...

Kismamik, akiknek volt fogadott szülészorvosotok! Ti hányadik hétben jártatok, amikor felkértétek Őt a szülésetek levezetésére?

Figyelt kérdés
2009. nov. 18. 19:09
 1/10 anonim ***** válasza:
100%

Szia!

Nekem mindkét szülésnél volt fogadott dokom( 2005 és 2009)

és mindegyiknél ua..

Én már elég időben szóltam, kb. 18 hetes voltam!

Az elsőnél mondogatta egy darabig, hogy majd erről később, de aztán ismert már 2009 ben és egyből mondta, hogy ok!!

Te mokkorra várod??

2009. nov. 18. 19:17
 2/10 anonim ***** válasza:
100%

5. héten csináltam tesztet, a nőgyógyászom a 6. héten fogadott és bizonyosodtunk meg róla, hogy kisbabánk lesz. sajnos ő már nem vállal szüléseket, így 2 hetet gondolkodtam, keresgéltem az orvosok között. én a 8. héten kértem fel az 'új' választott dokimat! úgy gondoltam az lesz nekünk a legjobb, ha végig az az ember követ nyomon, akinél szülni fogok.

te hányaik hétben jársz?

én 19.

2009. nov. 18. 19:18
 3/10 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszod! Én a 21. hetet töltöm, és jövőhéten megyek ultrahangra, mert 18. hetesen hason volt a Picurkám, és nem tudta kellő alapossággal megnézegetni, így visszarendelt. Most meg ugye azon gondolkodom, hogy itt lenne az ideje felkérni Őt, bár szerintem már amúgy is sejti, hisz eddig is megkapta tőlünk a hálapénzt, és ő is eszerint járt el. (soron kívül ultrahangozott, stb...)
2009. nov. 18. 19:20
 4/10 anonim ***** válasza:
100%
én a teszt után rögtön ahhoz mentem, akit kinéztem magamnak, és akkor meg is kértem, mikor igazolta a terhességet (6 hetesen). Utána a magánrendelésén fogadott.
2009. nov. 18. 19:46
 5/10 anonim ***** válasza:
100%
6 hetesen
2009. nov. 18. 19:57
 6/10 anonim ***** válasza:
100%
32 hetesen
2009. nov. 18. 20:36
 7/10 anonim ***** válasza:
100%
A 20. hét környékén.
2009. nov. 18. 20:42
 8/10 anonim ***** válasza:
100%

Nálam tök evidens volt, hogyha hozzá járok 9 hónapig terhesgondozásra, akkor nála szeretnék szülni. Itt írták a többiek, hogy illik felkérni. Ezek után megkérdeztem tőle, csak nézett, hogy persze, szerintem neki is evidens volt.

A 2. gyereknél kb. félidőben megkérdeztem, hogy a kiírt dátum környékén nem akar-e elmenni síelni (télen lesz), azt mondta, hogy nem tervezi, inkább nyaralni szeret.

2009. nov. 18. 20:45
 9/10 anonim ***** válasza:
100%
Nálunk az első babás látogatásnál (kb. 8. héten) már adott névjegykártyát és beírt a kismamái közé (mert egy hónapban max 10 kismamát vállal). Azért a köv. alkalommal megkérdeztem, hogy szülhetünk e együtt és mennyiért (persze nem így, kicsit burkoltabban) Erre mondta hogy persze, ez számára evidens, ha hozzá járok, és nincs szülési tarifája.
2009. nov. 18. 22:06
 10/10 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen a válaszokat :-)
2009. nov. 19. 07:52

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!