Kismamik, akiknek volt fogadott szülészorvosotok! Ti hányadik hétben jártatok, amikor felkértétek Őt a szülésetek levezetésére?
Szia!
Nekem mindkét szülésnél volt fogadott dokom( 2005 és 2009)
és mindegyiknél ua..
Én már elég időben szóltam, kb. 18 hetes voltam!
Az elsőnél mondogatta egy darabig, hogy majd erről később, de aztán ismert már 2009 ben és egyből mondta, hogy ok!!
Te mokkorra várod??
5. héten csináltam tesztet, a nőgyógyászom a 6. héten fogadott és bizonyosodtunk meg róla, hogy kisbabánk lesz. sajnos ő már nem vállal szüléseket, így 2 hetet gondolkodtam, keresgéltem az orvosok között. én a 8. héten kértem fel az 'új' választott dokimat! úgy gondoltam az lesz nekünk a legjobb, ha végig az az ember követ nyomon, akinél szülni fogok.
te hányaik hétben jársz?
én 19.
Nálam tök evidens volt, hogyha hozzá járok 9 hónapig terhesgondozásra, akkor nála szeretnék szülni. Itt írták a többiek, hogy illik felkérni. Ezek után megkérdeztem tőle, csak nézett, hogy persze, szerintem neki is evidens volt.
A 2. gyereknél kb. félidőben megkérdeztem, hogy a kiírt dátum környékén nem akar-e elmenni síelni (télen lesz), azt mondta, hogy nem tervezi, inkább nyaralni szeret.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!