A terhesség alatt nálatok is előfordul álmatlanság?
nagyon idegesít,hogy nem alszom ki magam.mivel éjjel minimum 2szer ki kell mennem pisilni,sokszor nem tudok vissza aludni,csak több óra múlva.reggel fél7kor meg már felébred a 2,5éves lányom akivel nyilván folalkoznom kell,de sokszor élő halottnak érzem magam,és alig várom,hogy lerakhassam aludni,és én is lefekhessek.
más is volt így?
szio
nekem a terhességem elejétől fogva sajnos ez jellemző...
nagyon keveset alszok,napi szinten 3 max 4 órákat.
ne aggódj ez természetes folyamat.
egy 36hetes k.mama
hát sajnos most ezellen nem tudsz mit tenni...sajnos már így kell végig vinned a hátralévő időt mivel gyógyszert nem igazán szedhetünk...utána meg a dokitól kell tanácsot kérni ezzel kapcsolatba mit lehet tenni...
nagyon szar helyzet én is nap mint nap tudom hogy nem lesz jobb...és ha a baba meglesz még úgy se.főleg neked ez a baba a 2. nehéz lehet
gyakorlatilag mióta kiderült h terhes vagyok, kb. 2-3 naponta jellemzően hajnali fél2 körül felébredek, és aztán nem tudok visszaaludni kb. 3 órán keresztül...nagyon idegesítő. meg persze még a pisilés is ott van. nekem is vagy 3-4x egy éjjel. foglalkoztat gondolom mi lesz hogy lesz...van már egy kislányom, ő most 2 éves múlt decemberben, és nagyon anyás, féltékeny már most, ha a babáról vagy a szülésről esik szó, egyből nyűglődni kezd. ráadásul semmi segítségem nem lesz. úgyhogy nekem van bizony, nappal meg olyan vagyok mint egy élőhalott, akkor bezzeg tudnék aludni, csak akkor meg pont nem lehet.
18 hetet töltöm ma
szóval más is szenved ez miatt..!
jó lenne,kipihenni magam a szülés előtti hetekbe,de egy gyerek és háztartás mellett-ez csak álom marad.
Sziasztok!
32 hetes vagyok, ez valami rettenetes, hogy nem tudok aludni, bár nekem nem kell reggel dolgoznom menni, mert veszélyeztetett vagyok. De 9kor legkésőbb így is felkelek. Éjjel 2-3ig csak a plafont nézem, vagy esetleg alszom fél órát, de az a maximum, plusz ég a bőröm, mintha parázson járkálnék, többször is ki kell mennem bevizezni a lábam és a karom. Ezt nem tudom, mitől van, a dokinénim sem tudja. Kérdezzem meg tőle a Sedatif PC-t? Hiába homeopátiás, én nem merem beszedni.....
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!