A terhesség alatt nálatok is előfordul álmatlanság?
Figyelt kérdés
nagyon idegesít,hogy nem alszom ki magam.mivel éjjel minimum 2szer ki kell mennem pisilni,sokszor nem tudok vissza aludni,csak több óra múlva.reggel fél7kor meg már felébred a 2,5éves lányom akivel nyilván folalkoznom kell,de sokszor élő halottnak érzem magam,és alig várom,hogy lerakhassam aludni,és én is lefekhessek.
más is volt így?
2011. ápr. 2. 12:12
11/13 Bea118 válasza:
Sziasztok! Én a 7. hétben járok és ugyanezzel a gonddal küzdök. Nálunk első baba, de a munka így elég nyögvenyelős... van esetleg valami gyógymódotok? Gyógytea, vitamin vagy bármi... a legrosszabb hogy a párom is kikészül az egész éjszakás hempergésem miatt :)
12/13 anonim válasza:
Én most járok a 32.hétben és elértem a kritikus pontot. Annyira álmos és fáradt vagyok hogy még a takarót is megerőltető magamra húzni mégis napi 4 óra alvást tudok produkálni ami nagyon kevés mert már a koncentráció késségemet is zavarja. Mit lehetne tenni. Első babámat várom nem dolgozom már és még igy sem megy az alvás
13/13 anonim válasza:
Én most a 15.hetben járok én sem bírok éjjel aludni de nappal viszont annál inkább , szerencsére nem dolgozom a vészes hányásom miatt ami pluszban megnehezíti ezt az egészet de bízom benne hogy hamarosan javulni fog a helyzet :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!