Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Álmatlanság 29 hetesen? Mitől...

Álmatlanság 29 hetesen? Mitől lehet? V. mi jó tipp rá?

Figyelt kérdés
Már a terhességem elején is volt a 12.hétig, de elmúlt.Most már megint egy hete tart, és egyszerűen nem tudom mit tegyek.A langyos tejivás, nem későn vacsorázás, kicsi nyugtató teakeverék....ezeken túlvagyok.Éjfélig alszom mint a bunda, aztán kb.:3-ig nem tudok visszaszunditani.Utána hajnalban megint mint a tej.
2012. jan. 26. 06:51
 1/6 anonim ***** válasza:
Szerintem a hormonok. Irigyellek, hogy volt pár heted, amikor tudtál aludni :) Én a 6. héttől alig pár éjszakát aludtam át. Azt hiszem, ezt nem tudod semmivel sem kezelni...
2012. jan. 26. 07:50
 2/6 anonim ***** válasza:

Szia!

Én mióta tudom, hogy kismama vagyok , azóta nem aludtam át egy éjszakát sem. Volt, van , hogy 6 szor megyek ki pisilni. Meg mostmár a csípőm is fáj nagyon. Már utálom az éjszakát ott tartok. Pedig szerettem aludni, de nem voltam sosem egy nagy alvó. 33 hetes kismami.

2012. jan. 26. 09:57
 3/6 anonim ***** válasza:
Lehet, h megint csak atmeneti, gondolj erre. En sem aludtam jol 28-30 het kozott, most 32 vagyok es annyira jol alszom mint soha. Csak hajnalban ebredek meg pisilni, de utana is vissza tudok aludni. Allandoan almos es faradt vagyok.
2012. jan. 26. 11:21
 4/6 anonim ***** válasza:

Dokim azt mondta, ha kimerülök az nem jó, inkább egyek homeobogyót. Végül megvettem, de mivel itthon vagyok, és tudok szunyálni napközben, nem szedem :)

Kattogsz valamin, vagy "csak úgy" nem megy az alvás?

38 hkm

2012. jan. 26. 12:50
 5/6 A kérdező kommentje:

Köszi a válaszokat, nem kattogogk semmin, csak úgy nem megy.Én a pisiléseket nem veszem bele, mert eddig is jártam pisilni min.2-3-szor, de utána seperc alatt visszaaludtam.Most viszont kimegyek vécére, és utána sokat kínlódok, kb.:1,1,5óra, mire visszaalszom.Van már egy kisfiam, a szülésem könnyű volt, azon sem aggódom.Tehát, lehet, hogy a hormonok, viszont azért furcsállom, mert első terhességem alatt egyszersem volt ilyen álmatlanság.

Na, mindegy jó két hónap, és meglesz babuci, akkor talán visszaállunk a norm.kerékvágásba.Habár akkor meg az éjszakai etetés következik:)

Szóval kitartok azért:)

2012. jan. 27. 07:27
 6/6 anonim ***** válasza:

Próbáld napközben pótolni a kiesett alcsit :)

Kitartás a két hónapra! :)

2012. jan. 27. 10:56

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!