Legszomjra valami tipp?
Figyelt kérdés
27 hkm vagyok, es ugy erzem hogy megfulladok. Fokent este jon elo, es valami tipp hogy mit lehet ellene tenni.
koszonom a valaszokat
2012. jan. 1. 23:46
1/4 Gerapppa válasza:
Például a radiátorra vagy konvektorra raksz egy vízzel teli edényt ami elpárolog miközben alszol és nem lesz száraz a levegő.Mikor asztmás voltam bevált ;)
2/4 A kérdező kommentje:
koszi a tippet
2012. jan. 2. 00:03
3/4 anonim válasza:
Szia! Nekem is hasonló tünetem volt pár napja, lefekvés után nem kaptam rendesen levegőt. Egyik este már annyira rosszul voltam, hogy orvost kellett hívni. Ő rögtön mondta, hogy ez a második trimeszter végén, harmadik elején-közepén sokszor előfordul, és legtöbbször puffadás okozza, mert a rekeszizom nyomja a tüdőt.
Annyi volt a javaslata, hogy ne egyek puffasztó ételeket, szedjek néha espumisant. Nem igazán hittem el neki, de szedem az espumisant, azóta nekem elmúlt.
4/4 A kérdező kommentje:
Koszi a valaszod. Nem eszek puffaszto eteleket, mert mar a terhesseg elott is voltak emesztesi problemaim. De lehet hogy ehettem valami olyat amit nem kellett volna. Espumisant mar probaltam, de nekem nem hatott semmit. Na de az etkezesre megjobban odafigyelek. Koszi.
2012. jan. 2. 15:01
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!