Terhesség elején álmatlanság? (többi lent)
Nem akarlak elkeseríteni, nálam ez folyik még mindig, pedig a 27. hétben vagyok. Az elejétől, folyamatosan. Ha 10-14 naponta átalszom egy éjszakát két pisiléssel, az már nagy dolog. :)
Biztos vannak szerencsés kivételek, de eddig akárkivel beszéltem, mindenki álmatlanságra panaszkodik.
4. ugyan úgy vagyok mint te.
Egyenlőre nem szeretnék semmit sem szedni amikor tudok most már pihenek!
A neheze meg elottetek all bar en sem hittem l amikor az elejen elolvastam a tobbi kismama kommentjet.
Mi 41+1 hetesek vagyunk 8 nappal a kiirton tul es az utolso hetekben s meg most is volt h hajnali 2,3 ig fenntvoltam, mert almatlan voltam v a baba mozgasa miat nem tudtam aludni, de volt h fentvoltam 4 ig is.
A citromfu tea nagyon o nugtao hatasu hajnalban azt ittam s utanna jobbn udtam.
Citromfu megszaritott , kertbol, leforrazva nem filtertea ert annak ereje semmi.
Ugyhogy kitartadt es minel tobb alvast !!!!!!
Én a 7. hétben vagyok de össze vissza alszom:(Hol többet hol kevesebbet, sok hülye álommal:(
Remélem nem kísér majd végig egész terhesség alatt:(
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!