Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Terhesség elején álmatlanság?...

Terhesség elején álmatlanság? (többi lent)

Figyelt kérdés
Korai terhességnél előfordul álmatlanság?kb 4 hetes terhesnek felelek meg és már több mint egy hete nem tudok aludni kb 5 óra hosszákat tudok aludni folyton fent vagyok és nem tudok aludni.Másnál is volt ilyen?
2012. jan. 22. 11:14
 1/9 anonim ***** válasza:

Nem akarlak elkeseríteni, nálam ez folyik még mindig, pedig a 27. hétben vagyok. Az elejétől, folyamatosan. Ha 10-14 naponta átalszom egy éjszakát két pisiléssel, az már nagy dolog. :)

Biztos vannak szerencsés kivételek, de eddig akárkivel beszéltem, mindenki álmatlanságra panaszkodik.

2012. jan. 22. 11:29
 2/9 anonim ***** válasza:
De van ám! Szia! Én a 12-ik hétben járok és kb 6 hetes kor óta nem alszom jól. Órákat ébren vagyok éjjel,van hogy idejövök netezni,mert nem bírok aludni. Citromfű teát szoktam inni,van hogy segít,van hogy nem. A hormonok szórakoznak velünk. Kitartás,próbáld ki a teát!
2012. jan. 22. 11:45
 3/9 A kérdező kommentje:
Huha elég biztató :(... Pedig szokták mondani addig aludj még meg nem születik de így... Na hát remélem azért fogok tudni aludni idővel rendesen .Köszönöm az eddigi válaszokat!
2012. jan. 22. 11:50
 4/9 anonim ***** válasza:
Szia, én 6 hetes múltam, idén még nem aludtam végig egy éjszakát, hol jobb, hol rosszabb. Kettőkor kipattan a szemem, aztán csak forgolódok. Magne B6ot írtak estére, hát nekem semmi haszna. A citromfű teát nem szeretem. Remélem hamarosan már fogok aludni!
2012. jan. 22. 15:10
 5/9 A kérdező kommentje:

4. ugyan úgy vagyok mint te.

Egyenlőre nem szeretnék semmit sem szedni amikor tudok most már pihenek!

2012. jan. 22. 18:46
 6/9 anonim ***** válasza:

A neheze meg elottetek all bar en sem hittem l amikor az elejen elolvastam a tobbi kismama kommentjet.

Mi 41+1 hetesek vagyunk 8 nappal a kiirton tul es az utolso hetekben s meg most is volt h hajnali 2,3 ig fenntvoltam, mert almatlan voltam v a baba mozgasa miat nem tudtam aludni, de volt h fentvoltam 4 ig is.

A citromfu tea nagyon o nugtao hatasu hajnalban azt ittam s utanna jobbn udtam.

Citromfu megszaritott , kertbol, leforrazva nem filtertea ert annak ereje semmi.

Ugyhogy kitartadt es minel tobb alvast !!!!!!

2012. jan. 22. 22:28
 7/9 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen ki tartás nektek is !
2012. jan. 23. 08:00
 8/9 anonim ***** válasza:

Én a 7. hétben vagyok de össze vissza alszom:(Hol többet hol kevesebbet, sok hülye álommal:(

Remélem nem kísér majd végig egész terhesség alatt:(

2012. jan. 23. 08:36
 9/9 anonim ***** válasza:
Tudom hogy rêgi kérdés, de ên most vagyok ebben az àllapotban. Nektek meddig tartott az àlmatlansàg?
2019. dec. 7. 07:41

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!