Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Ezt csak bizonyításképpen...

Ezt csak bizonyításképpen írom ki, hogy igenis, érezhetjük már elég korán a baba mozgását második terhességnél!?

Figyelt kérdés

volt itt a minap nem egy kérdés, hogy a kismama második babáját várja és már a 10 héten érez mozgást, vagy valami kaparászás félét, és lehet-e a baba.

sokan lehurrogják hogy képzelődik ,és kinevetik,stb..

második babámat várom,10 hét után éreztem legelőször egy jó erős rúgást, tudtam hogy a baba volt.,azóta is mindennap.

ma voltam 12 hetes ultrahangon, és bizony a babám aktivizálja így magát, nem beképzeltem!

majd leugrott a monitorrol úgy pörgött.attól hogy még kicsi, mert ő 6 cm fejtől popsiig,attól még van lába és azzal tudnak ám rendesen bökdösni.

második babánál már egyébként is lazábbak a szövetek,vékonyabb a hasfal, a méh se olyan mint újkorában, miért ne érezhetné a kismama a babát?

például most is kapirgál a babám a köldököm alatt.

na ez van,! szóval nem letolni, kinevetni kell szegény kismamát mert beképzeli a babát..

2012. ápr. 24. 17:10
1 2 3 4
 11/34 anonim ***** válasza:
33%

A hitetlenkedők bebizonyították infantilis gondolkodásukat, mert ahogy látom az orvosi esetem már csak 19%. :DDDDDD

Dobok egy hátast. :)

Kedves kérdező, mi bújjunk el és húzzuk le magunkat a vécén, mert ők biza jobban tudják. :D

2012. ápr. 24. 19:24
 12/34 Sókristály ***** válasza:
61%

Ez most egy vicc? De komolyan!

Mit bizonyít az uh? Azt, hogy mocorog a baba. Ezt eddig sem vitatta senki. Azt annál inkább, hogy ezt érezheted is ennyi idősen. Vagy az orvosod ezt mondta? Ezt meg nem hiszem, maximum viccből mondhatott ilyet.

Néhány uh-t már végignéztem, az én babám is mocorgott, volt, hogy alig tudták befogni, hogy mérhetőek legyenek a paraméterei. De ez nem jelentette azt, hogy éreztem is.

De mindegy, ha ettől jobban érzitek magatokat, higgyétek, hogy érzitek Őt. Csak ne beszéljetek gúnyosan arról, aki józanul közelíti meg ezt a kérdést.

2012. ápr. 24. 20:05
 13/34 anonim ***** válasza:
27%

Józanul? A szkeptikusság és a másik hiteltelenítése nem józanosság, inkább valami fura személyiségzavar.

Orvost is cáfoltok, márpedig én inkább annak hiszek, mint az itteni lepontozó brigádnak.

2012. ápr. 24. 20:13
 14/34 anonim ***** válasza:
21%

Mondom. :DDDD

Negyed óra alatt a sok észkombájn megint lenullázta a hozzászólásom. :D

Édes istenem, hát ti tényleg itt éltek? :) Szegények. :)

Ültök a gép előtt és habzó szájjal nyomjátok a piros kezet, csak mert ellenkezni mer veletek valaki. :))))

Tűnés altatni!

2012. ápr. 24. 20:31
 15/34 Sókristály ***** válasza:
50%

Na álljunk meg egy szóra, kedves utolsó!

Elvi okokból sosem pontozok, ez egy dolog, tehát ha zuhan a %-od, az annak köszönhető, hogy többen haszontalannak érezték a válaszodat, de én nem voltam közöttük, tehát ne általánosíts.

A másik, hogy nem véletlenül kérdeztem, hogy mondta is az orvos, vagy csak a látványra építetek. Meg azt, hogy viccelődött-e a doki.

Tessék elővenni bármilyen várandóssággal foglalkozó könyvet, vagy megnézni a neten, persze nem ilyen kérdezz-felelek oldalon, és rájöttök, miről is beszélek.

De leírom még egyszer, ha ezt akarjátok hinni, higgyétek, ebbéli hitetek legalább nem veszélyes a társadalomra, csupán jó reklámja a tudatlanságnak.

2012. ápr. 24. 20:35
 16/34 anonim ***** válasza:
76%

Nekem nem hihetetlen az, ha valaki a tobbedik babat koran. 13-14 hetesen erzi.

De ha oda is irja, hogy ott erzi, ahol a baba meg hetekig nem is lesz, mondjuk jelen esetben koldoknel, akkor mar biztos vagyok benne, hogy teved. Ennyi.

Az erzesekkel nem tudok vitatkozni. Az anatomiaban viszont szikla szilardan hiszek. Elnezest, de ha valaki azt hiszi, hogy 12 hetesen a koldokenel van a mehe, az meg nem gond. De ha szolnak neki, hogy ez nem igy van es internetet hasznalva sem szan arra ket percet, hogy megbizhato forrasbol felvilagositsa magat, hanem pont meg jobban hajtja a butasagot, az mar gaz. Nyilvan akkor a tobbi szerve a mehevel egyutt feljebb csuszott es azert nem tud realisan gondolkodni, mert a tudeje kerult a fejebe, az agya me a sapkaban maradt.

Irom mindezt ugy, hogy a masodik babamat en is koran ereztem, nem egesz 14 hetesen. De a mehemben, jo helyen es nem felette 15 centivel. Az is igaz, hogy az utolso szulesem ket eve volt, de meg a mai napig erzekeny vagyok a belmozgasokra is, neha meglepoen hasonlitanak a magzatmozgasra. Tehat ha epp terhes lennek es nem lennek kepben a sajat testem felepitesevel es a terhesseg alatti valtozasanak tempojaval, akkor hihetnem, hogy 10 hetes magzatom mozog a koldokom alatt. De azt mar ketlem, hogy felvilagositas utan kepes lennek a tobbieket lebutazni ahelyett, hogy utana olvasnek a dolgoknak...

2012. ápr. 24. 20:48
 17/34 anonim ***** válasza:
89%
A 12 hetes UH-n úgy mozgott a baba, hogy nem lehetett lemérni és én SEMMIT nem éreztem belőle. Csak LÁTTAM. Majd a 19 héten kezdtem el érezni.
2012. ápr. 24. 20:54
 18/34 anonim ***** válasza:
92%
Tipikus helyzet: ha a kacsa nem tud úszni, nem a víz a hülye. Nem te vagy hiperszenzitív, és mindenki más kevésbé, nem a többiek a hülyék, nem az orvosok tévednek. De létezik az a típusú ember, aki hiszi, hogy mindig, minden körülmények között az ő szubjektív észlelete áll a legfelsőbb szinten. Így nem is érdemes ezen vitatkozni.
2012. ápr. 24. 20:56
 19/34 anonim ***** válasza:
38%

Altattam, etettem, mindjárt megyek aludni, de ezekre még reagálok, mert a kérdező már besokallt, én még bírom. :))))

Olyan kis cukorfalatok vagytok. :)

A kérdésben a köldök alatti helymeghatározás egész tág fogalom. A méh köldök alatt van, tehát jó helyen érzi.

Ő leírta, én leírtam, hogy orvos nem viccelt, az, amit éreztünk, az magzatmozgás volt.

Nekem negyedik. Ugyan drágáim, miért annyira hihetetlen, hogy van már annyira vékony az összes szövetem, hogy egy nagyobb megmozdulást megérzek? Hm?

Az, hogy a durcások nem érzik hasznosnak a kommentjeimet, az nem azt jelenti, hogy nem azok, hanem azt, hogy gyermeklelkű egyének. :)

Ostobának tartom azt, aki ismeretlenül nyilatkozik rólam úgy, hogy nem olvastam elég szakirodalmat, csak mert többedik terhességnél felismerem a babának a mozgását.

És biza nem tévedtem. De ha gondoljátok, akkor megmondom dokimnak, hogy adja már vissza a diplomáját, mert annyira hülye szegényke, az itteni kommentelők sokkal, de sokkal okosabbak. :D

Mentem. Pá.

2012. ápr. 24. 20:56
 20/34 anonim ***** válasza:
80%
Nem hülye az orvosod. Én is mindenkire rá szoktam hagyni, persze, azt érzi. Nekem tök mindegy. És észérvekkel nem lehet hatni ilyenkor, tehát higgyen mindenki, amit vágyik hinni.
2012. ápr. 24. 21:03
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!