26 hetes vagyok és bekeményedett az egész pocakom. Ha lépek és mocorog a baba akkor szúr is. Másnak is volt ilyen?
Én biztosan elmennék, nehogy baj legyen belőle...
35 hkm
Voltam egyből orvosnál és azt mondta, hogy minden rendben. Zárt a méhszáj is. De én akkor is úúúgy aggódom...
Kíváncsi vagyok, hogy mással volt-e ilyen..
Szia.
Előre bocsájtom nem ijesztgetésnek szánom!
Nekem is a 26.hétben keményedett a pocak néhány óra alatt nyílt a külső,belső méhszáj is.Nekem akkor a dupla adag magne B6 segített és a valós szigorú pihenés.A 40.hétig vittem a terhességet.A magne B6-tól 1 óra elteltével érezhető volt a javulás és a poci is felpuhult.
Ne aggódj semmi baj nem lesz.:)
Jó volt olvasni amit írtál utolsó válaszoló ! :)
3x1 megnézium citrátot kell szednem nekem is, remélem tényleg nem lesz semmi baj !
Nagyon várom már, hogy megfoghassam, de neki még ott a helye a pociban :)
Szia!
19 hetes koromtól vannak hasonló tüneteim, én kórhátban is kaptam magnéziumot, attól lettem igazán jobban. Külső, és a belső méhszáj is zárt volt, mégis befektetett a dokim egy kúrára. Azóta is kapom a proluton depotot injekcióban minden héten egyet, és a magnézium sandoz pezsgőtablettát iszom naponta kétszer. Nekem az vált be a legjobban.
30 hkm.
Köszi a válaszokat ! :)
Utcsónak: És Neked is ágyban kell pihenni ? Ez amúgy mitől lehet ?
Hali!
Sok pihit jaasolt a dokim,de nem ágyban fekvést. A fekvés nehezen kivitelezhető lenne egy 4 éves kislány és egy felújítás mellett, de amenyit lehet pihenek. Az okát sztem még az orvosok sem tudják.
Nekem az első terhességem teljesen problémamentes volt, még a szülés előtti napon is dolgoztam, most pedig minden bajom előjön.
az utólsó voltam
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!