Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » 8hetes baba oklet eszi egesz...

8hetes baba oklet eszi egesz nap, nyugtalan, miert?

Figyelt kérdés
foleg este 2-3 orara sir stb.nem nyalazik
2011. dec. 8. 11:28
 1/7 anonim ***** válasza:
Fogzás. Nem kell hogy kinőjön már most, lehet, hogy csak mocorognak a fogak.
2011. dec. 8. 11:31
 2/7 anonim ***** válasza:
Eleget szopik/eszik?
2011. dec. 8. 11:33
 3/7 A kérdező kommentje:
ugyanugy eszik.lehet hasfajas is?nem nyalazik,de az oklet eszi
2011. dec. 8. 11:46
 4/7 anonim ***** válasza:
Ha a hasa fáj, jellegzetesen emelgeti a lábát.
2011. dec. 8. 11:47
 5/7 anonim ***** válasza:

Ugyan ezt csinálja az én babám is! 8 hetes múlt kedden és egész nap az ökle a szájában van! Néha olyan mélyre dugja, hogy öklendezik tőle. Eleinte éhségre gyanakodtam, így gyakrabban etettem, 1-1,5 óránként. De ilyenkor csak kevéskéket szopizott, így gondoltam nem is olyan éhes. Amikor teljesen tele szopizza magát, mondjuk reggel mikor még feszülnek a melleim annyi a tej, akkor is azonnal szopizás után már tömi is a kezét a szájába. Ezért gondolom, hogy nem éhségről van szó! Szerintem is ez már fogzás. Bár nem látom még sehol duzzadtnak az ínyét.

Este nálunk is fokozódik a nyűgösség, akkor meg pocakfájásra gyanakszom. Meg amúgy lehet, hogy a hasfájás miatt "ideges", nyugtalan és szopással szeretné nyugtatni magát, ezért dugja a kezét a szájába. Én ezért adok neki cumit. Szeret azon is nyammogni, megnyugtatja.

Ja, nekem nagyon nyáladzik is!! A hátamon folyik a nyála, mikor a vállamra teszem...

2011. dec. 8. 11:48
 6/7 anonim ***** válasza:
Lehet hasfájás is. Az Én kislányom extrém erős hasfájással küzdött, nem emlegetett a lábát, és pár hetesen(nem nyolc) kezdődött. És négy hónapig tartott. 1.
2011. dec. 8. 11:50
 7/7 anonim ***** válasza:
adj neki chamomilla 15ch-t, az pocira és fogra, de frontra is használ.Csak frontra meg a nux vomica 9ch, elég erős frontok váltakoznak.
2011. dec. 8. 16:49

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!