4 hónapos hisztis baba? Ha megyünk valahova mindig hisztis, ordít. Más is van így? Mit csináltok a babával? Meglátja hogy idegen helyen van, és ordít, nyugtalan, képtelen vagyok megnyugtatni. Valami ötlet, tanács?
Már megint el kell mondanom, h 1 éves kor alatt, főleg 10 hónapos alatt egy gyereknek nincs akarata, így NEM hisztizik. Ennyi idős gyereknél a sírás bármilyen formája diszkomfortot jelez.
Valószínűleg a gyereked jobban szereti a megszokott helyét a megszokott napirenddel. Ami ezzel nem egyezik, az rossz a számára, nem kellemes élmény.
4 hónapos baba nem hisztis! Maximum a komfort érzete nem a megfelelő és ez a sírás oka. Megnyugtatni csak úgy lehet, ha az anyuka nem hisztiként fogja fel a viselkedését,ilyenkor próbál lehiggadni. Mert a babák megérzik és átveszik az anyukák nyugtalanságát. Már az anya hanglejtéséből, érintéséből következtetni tudnak, hogy valami nincs rendben.
Tehát fontos a türelem. Ilyenkor, ringasd, öleled, beszélj,énekelj hozzá.
Kedves kérdező!
Nálatok a nap csak abból áll: tisztába teszed, megeteted, és alszik a baba?
Én gyerekeim is ilyenek voltak, kb egy éves korig.
Első totálba végigordította a vendégségeket vagy rajtam vagy az apján.
Második csak kb negyed óráig, utána meg le sem szállt rólam. Sok értelme nem volt elmenni itthonról, mert nem tudtak babázni vele sehol. Ha átjöttek a vendégek hozzánk, akkor fel lehetett venni.
Nincs ötlet, nincs tanács, majd elmúlik, most ilyen a babád. Ha nem akarja, ne add oda másnak, te vagy neki a biztonság. Ha lehet, inkább menjenek hozzátok.
Nem hisztis a babád, egyszerűen csak jobban érzi magát a megszokott környezetében.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!