Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Mikor tudhatom meg a babánk...

Mikor tudhatom meg a babánk nemét?

Figyelt kérdés
Most jöttem haza a dokitól és mivel hátat fordított a pici, ezért a doki le is zárta a témát, hogy "nem akarja megmutatni magát"...:(kicsit elkenődtem, mert sokaknak ilyenkor már mondanak vmit, nekem meg még nem is tippeltek...A következő UH május vége (genetika, Istenhegy), szval 5 hét, nem szeretnék addig várni..Szerintetek hova menjek, ahol meg tudják mondani..úgy szeretném már tudni...:(

2012. ápr. 23. 21:00
 1/7 anonim ***** válasza:
Esetleg 4D ultrahang (nekünk is ott mondták meg), de arra nincsen garancia, hogy ott megmutatja magát.
2012. ápr. 23. 21:20
 2/7 anonim ***** válasza:

Nekem 4D uh derült ki 17 hetesen hogy kisfiú.

Hány hetes vagy?

2012. ápr. 23. 21:29
 3/7 A kérdező kommentje:
pénteken 15
2012. ápr. 24. 06:51
 4/7 anonim ***** válasza:

Nekem sem mutatta meg magát a babám, egészen a 29. hétig!

Ott kiderült, hogy fiú. És tényleg fiú lett.

2012. ápr. 24. 08:07
 5/7 anonim ***** válasza:

Az első babánknál csak a 26. héten tudtuk meg, akkor is csak azért, mert külön elmentünk egy 4D uh-ra.

Most a másodiknál a 12. héten mondták, hogy fiú. Aztán a 16 hetes uh-on a doki elég barátságtalan volt, azt mondta, ilyenkor még nem lehet látni.

A 18. héten megint mondták, hogy fiú és után a 19. héten a magánrendelésen újra.

Múlt héten voltunk 4D uh-on, egyértelműen fiú.

Ha nem tudod kivárni a következő uh-ot, akkor jelentkezz be egy 4D-re!

2012. ápr. 24. 08:39
 6/7 anonim ***** válasza:
A 19 hetesen nem tudta megmondani a doki, 24 hetesen 4D-n tudtuk meg, hogy fiúcska!
2012. ápr. 24. 11:23
 7/7 A kérdező kommentje:
köszönöm lányok a válaszaitokat! akkor érdemes volna még picit várnom és 4d re elmennem..csak kérdés melyikbe..már egyben jártam, de az különösebben nekem nem volt "nagy szaktudású"..van esetleg olyan hely, amit szívesen ajánlanátok?
2012. ápr. 24. 20:16

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!