Angliaban elek es tegnap vereztem a 10hetes babank elment, itt kaptunk 3 variaciot1. hagyom magatol kipottyan a baba,2. gyogyszer segitsegevel,3. kaparas,4. vakumos. Vakumosat valasztottam, milyen erzes lesz, naon faj?
Baratnomnek 9 hetesen ment el a babaja, o 2 het mulvara kapott idopontot. Ilyenkor varnak az idoponttal egy kicsit, mert par nap alatt altalaban kitisztulsz magadtol es akkor felesleges a beavatkozas.
Sajnalom a babadat!
Szia! En is Angliaban elek. Majusban volt vetelesem ikrekkel, az elso baba masnap, a masodik 2,5 hetre ra tavozott. Nem lett semmi bajom csak vereztem 2,5 hetig. Akar melyik percben kicsuszhat ha mar levalt a mehfalrol. Nekem is van mar gyerekem, most lesz 3 eves. Akkor szerencsenk volt, az elso ejszakat egy baratnal toltottuk a kisfiammal, utana egyedul voltunk. Sajnos a ferjem ejszaka dolgozik :( Kerjen nehany szabadnapot a parod.
17 hkm
Szia! Az elozo vagyok. Csinaltak ultrahangot, mondtak valamit rola? Volt mar olyan fajdalmad, mint szuleskor?
En arra gondoltam, neked talan jobb lenne a gyogyszeres segitseg ha nincs kire bizni a babadat, mert vakum utan szukseg van nehany nap pihenore es az 14 hos mellett lehetetlen.
17 hkm
A baba altalaban burokkal eggyutt tavozik, majd meg egy "burokszeru darab" ez a terehesseg alatt fejlodik a mehfalon (valahogy igy magyarazta a nogyogyaszom). Amikor kicsusszan olyan erzes, mint amikor egy jol megtelt tampont huzol ki.
Hat, van itt egy kerdes, ahol felraktak egy kepet egy 6 hetes kicsuszott babarol. Ha gondolod nezd meg, bar a tied ennel joval nagyobbnak kell lennie. http://www.gyakorikerdesek.hu/gyerekvallalas-neveles__terhes..
17 hkm
Szia! Tul vagy mar a beavatkozason? Remelem minden rendben.
18hkm
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!