Szerintetek ez jó étkezés terhesség alatt, hogy ne hízzak feleslegesen, de a baba is mindent megkapjon? LEírom a tegnapi étkezéseimet.
R: 2 szelet rozsos kenyér, vékonyan vajkrémmel, Sága sajtos sonkával, paprikával, 2 dl tej
E: sült csirkemell sajttal és hagymával sütve, barna rizs
U: 1 banán
V: u.a., mint reggeli, csak tej nélkül
Amúgy inni csak mentes vizet iszom, édesség néha (2-3 naponta) becsúszik egy pici, olyankor megeszem 3-4 kocka csokit. Tízóraira általában lecsúszik egy alma, csak tegnap épp nem ettem, azért nem írtam oda.
Így jó szerintetek? Vagy min változtassak? A mennyiségek normál adagok, nem eszem többet, mint terhesség előtt, és normál alkat vagyok amúgy.
szerintem ez irtó kevés kaja, feldobnám tőle a talpam nem terhesen is, pedig csak 55 kg vagyok.
Én ettem, amit kívántam és nem híztam el, a lényeg az adagok nagyságán van.
Szerintem annyit egyél amennyi jól esik.Ha ennyi akkor ennyit:)Az jó ha odafigyelsz hogy mit eszel.Nem tudom hány hetes vagy, de nekem ez már a vége felé nem ment.Kb. a 30.héttől a lányom diktált a pocakból:D Nem híztam "csak" 12kilót..Én is normál alkat vagyok!
Sok sikert üdv:39hetes km.
Nem tudom, én ennyit eszek kb. ezer éve, inzulinrezisztancia miatt. Nem tartotta kevésnek még egy orvos sem, köztük a férjem sem, aki szintén orvos. 4 kg-ot híztam, a 33. hétben járok. (Femibiont szedek "kiegészítésként", de akkor is szedném ha naponta két tehenet ennék meg.) És pl. az egész terhesség alatt nem lettem kívánós sem abszolút, sőt... Tök átlag alkatom volt, de sajnos tudom, hogy ha sok kiló jön fel a várandósság alatt, akkor a későbbiekben ronthat a betegségemen. Szóval én kényszerűségből (bár már abszolút nem teher, teljesen megszoktam), de hasonló életmódot tartok, évek óta.
Ami talán más nálam, hogy gyümölcsöt-zöldséget akkor eszek, amikor megkívánom. :)
Sok boldogságot! :)
33 hetes km
Én 12 hetes kismama vagyok, de csak annyit eszek amennyi jól esik! Mivel elég émelygős vagyok, van amikor nem megy le semmi! Erőltetni sem szabad!
Én ma pl még csak egy virslis párnát ettem tejeskávéval...és már 12:38 van! Most fogok lassan ebédelni..igaz nem nagyon kívánok most semmit mert émelygek!
Amúgy én is 48-50kg-al kezdtem a terhességet és most vagyok (ruhában mérve) 53,2kg
12 heteske
Szerintem csak a zöldség-gyümölcs kevés kicsit.
Én is IR-es vagyok, igyekeztem minél többet enni ezekből.
Szerintem nagyon jók az ételek, amiket eszel, bár az igaz, hogy én a 180 gramm CH-s diétámmal többet eszek, mint te :)))
Érdemes lenne több étkezést beiktatnod (tízórai, utóvacsi, tehát napi 6 legyen - nekem ezt a diabetológián ajánlották és nálam nagyon bevált!) és akkor még enni egy keveset ha tudsz. Nem nagy dolgot, pl. egy natúr joghurtot vagy gyümölcsöt, több zöldséget :)
27+5 hkm
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!