Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Szerintetek ez jó étkezés...

Szerintetek ez jó étkezés terhesség alatt, hogy ne hízzak feleslegesen, de a baba is mindent megkapjon? LEírom a tegnapi étkezéseimet.

Figyelt kérdés

R: 2 szelet rozsos kenyér, vékonyan vajkrémmel, Sága sajtos sonkával, paprikával, 2 dl tej

E: sült csirkemell sajttal és hagymával sütve, barna rizs

U: 1 banán

V: u.a., mint reggeli, csak tej nélkül

Amúgy inni csak mentes vizet iszom, édesség néha (2-3 naponta) becsúszik egy pici, olyankor megeszem 3-4 kocka csokit. Tízóraira általában lecsúszik egy alma, csak tegnap épp nem ettem, azért nem írtam oda.

Így jó szerintetek? Vagy min változtassak? A mennyiségek normál adagok, nem eszem többet, mint terhesség előtt, és normál alkat vagyok amúgy.

2012. márc. 22. 12:18
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
szerintem reggelire ne igyál tejet, az inzulint a duplájára dobja állítólag, még egészséges embereknél is (keress rá neten). Nehogy aztán később terhességi cukorbetegség legyen belőle (bár én inzulinrezisztens vagyok, így még jobban kell vigyáznom). Inkább délutánra időzítsd, ha tudod, és mindenképp iktass be egy tízórait is. Amúgy nekem tetszik, hasonlókat eszem én is:) Boldog babavárást!
2012. márc. 22. 20:21
 12/14 A kérdező kommentje:
köszönöm mindenkinek! :)
2012. márc. 23. 07:41
 13/14 anonim ***** válasza:
Persze, hogy jó. De ne görcsölj már ezen ennyire :) Érzed jól magad, ha valamit kívánsz hát egyed:). Az első terhességnél én is próbáltam figyelni, narancs, alma, banán, minden nap mérlegre állás, sajt stb...Kb a feléig. Össze vissza ettem amit kívántam, volt h vacsira csipsz-csoki kombót toltam :)vagy annyit ettem mamám krumplis pogácsájából, hogy rosszul lettem. Lényeg, hogy ezek a "rossz" étkezési szokásaim megvoltak terhesség előtt is. Ugyanannyit ettem (édes szájú vagyok) 60 kg-val kezdtem a terhességet és 68al zártam. Nagy gyengém a gumicukor:P Egyél ugyanúgy és ugyanannyit mint előtte és nem fogsz fölöslegesen hízni. A baba ha nem kapja meg elveszi tőled, de féltsd, igazi kis parazita :) Egy aranyosabb fajta :D
2012. márc. 27. 09:00
 14/14 anonim ***** válasza:
Ja a víz az nagyon jó! Én is csak azt ittam és ezen csúsznak el nagyon sokan. Cukros szarok.
2012. márc. 27. 09:01
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!