Honnan is tudhatom ha terhes vagyok?
Méricskéltem a hőmet,de mivel nem egy időben mértem sosem így valószínűleg értékelhetetlen!
Kisbabát szeretnénk,de fogalmam sincs mi számít tünetnek?
Mármint olvastam róluk,de elég mensis jellegűek a legtöbb nőnél...akkor mégis honnan tudhatom?
Leírjátok nektek mi volt mégis egyértelmű jel?
Nekem 3 napja késik de mivel nem pontos a mensim így még várok kicsit a teszteléssel!Ráadásul semmi olyat nem érzek amiből babára gondolhatnék!
Köszönöm a válaszokat!
Nálam 6hetesen kezdődtek a tünetek,és a menstruáció kimaradása után nem mutatott még pozitívat a teszt.
7hetesen teszteltem, addigra már volt rengeteg tünet. Álmosság, mellfeszülés, émelygés, nyűgösség. Akkor pozitív lett a teszt, elmentem orvoshoz, és ott megállapították, hogy igen, terhes vagyok.
Sok sikert.
12+6 kismama
Hát, én hánytam már a kimaradt menstruáció napján. Ezen kívül viszont minden tünetem PMS tünet is lehetett volna, a hasam is úgy görcsölt. Valóban a tesztből lehet tudni, a többi becsapós lehet.
33 hetes km
Szia! Nekem már aznap mikor meg kellett volna jönnie, kimutatta a teszt, tünetem viszont semmi nem volt. 6 hetesen kezdődött hányinger, aluszékonyság, fáradtság. A pocim nekem is fájdogált picit, mintha meg akarna jönni.
Írd meg, mi van, ha teszteltél.
6+4 hkm
az 1.terhességemnél nem is gondoltam,hogy terhes lehetek,késett,de mivel nem pontosan jött meg,és a hasam is fájdogált,nem gondoltam semmire.az volt a gyanús,hogy megkívántam a sárgadinnyét február közepén.
vettem egy tesztet,és pozitív lett.
a 2.terhességem tervezett volt.jobban figyeltem,és a nemvárt előtt 1héttel pozitívat teszteltem.mivel állandóan hányingerem volt,ha ettem mégjobban...és puffadt a hasam,érzékeny volt a mellem.
a legszebb a dologban,hogy most is ilyen tünetem vannak.amint eszek hányingerem lesz,és fél óra múlva újra éhes vagyok...és késik a menstruációm is(hétfőtől,ráadásul mirena spirálom van fent már több mint egy éve)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!