Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » 23 hetes vagyok es a parom...

23 hetes vagyok es a parom nekem jott. Lehet baj?

Figyelt kérdés
Nem volt meg ien. Az oklet izombol hozzamnyomta es a combomra vert tenyerrel. Ezek meglatszodhatnak a baban? Elkoltozom. Nekem a gyermekem szamit csak. Tortenhet veteles a kesobbiekben? Rossz ilyeneket kerdezni, de nagyon felek.
2012. ápr. 15. 22:05
1 2 3 4
 11/33 A kérdező kommentje:
Remelem minden rendben lesz. Nem tudom abbahagyjni a sirast. Verzik az orrom is meg a fogam is.
2012. ápr. 15. 22:29
 12/33 A kérdező kommentje:
Nemetorszagban elunk ketten. Ismerosok nelkul.. Nem tudok most megindulni
2012. ápr. 15. 22:31
 13/33 anonim ***** válasza:
100%
Mihelyst el tudsz szabadulni valamerre, bármi áron, de menj haza a rokonokhoz, vagy anyaotthonba, vagy bárhova. Adj el valamit, ha nincs pénzed és amint csak tudsz indulj. Akár hívj rendőrt, mentőt, bármit, bárkit. Tarts ki és menekülj el. Nem tudsz valakit felhívni?
2012. ápr. 15. 22:36
 14/33 anonim ***** válasza:
100%
PÁrod most mit csinál? Az orrod vérezhet csak úgy a pocakosság miatt is, vagy az idegtől is. Nem ütött arcon?
2012. ápr. 15. 22:38
 15/33 anonim ***** válasza:
100%

Rohadjon meg!

Rendőrséget nem tudsz hívni, míg összecuccolsz, és lelépsz?

Holnap ülj fel az első vonatra, vagy buszra, vagy bánom is én, csak ne hagyd!

Tudsz most írni?

Hogy vagy?

Szép lassan kortyolgass vizet, pocakodat pedig langyos vízzel borogasd.

2012. ápr. 15. 22:39
 16/33 anonim ***** válasza:
2012. ápr. 15. 22:56
 17/33 anonim ***** válasza:
100%
Te nem vagy normális, már bocsi. Hívj valakit azonnal, aki érted megy és elvisz. És mindenképp nézesd meg magad a biztonság kedvéért a kórházban, miközben azt is közlöd, hogy a férjed bántott - nem fogja megúszni, az orvos hivatalból feljelenti. Ez nem vicc, ilyen dolgokkal nem lehet játszani.
2012. ápr. 16. 07:09
 18/33 anonim ***** válasza:

Kedves Kérdező!

Hogy vagy,mi van veled?

Írjál!

2012. ápr. 16. 07:12
 19/33 A kérdező kommentje:
Ma csomagolok. Elindultak ertem, kb 8 oras az ut haza. Jo mert nem lesz itthom amikor elmegyek. Ma hazaerek az orszagomba, hnap pedig orvoshoz. Es soha tobbe nem jovok vissza. A picimet nem bannam soha, de szidom magam, amiert nem ismertem ki hamarabb. Tnap ez az ideg arthatott is vna a gyermekemnek es nem kockaztatok. Feltem ot.
2012. ápr. 16. 08:14
 20/33 anonim ***** válasza:

Remélem azóta már úton vagy hazafelé.Csak magaddal és a babáddal törődj,még telefonon se beszélj azzal,aki a saját gyermekének és a gyereke anyjának ártani tudott.

Az ilyen emberek nem változnak meg soha,ne hidd,hogy majd kijózanodik és minden szép lesz.

Kívánom,hogy légy erős és határozott!Nyugodt és boldog babavárást kívánok: egy 22 hetes kismama

2012. ápr. 16. 08:33
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!