22hetes vagyok.2hete reggel párom bevitt a kórházba. Mert pöttyöztem picit. Megvizsgáltak kacsával azt mondták zárt a méhszájam nincs gond kis fertőzés felmart. Utána jobban véreztem kiderült 2cm-es leválás történt a lepényről. Lehet a vizsgálattól?
nem lehet a vizsgálattól. senki nem tudja, hogy mitől lehet a lepényleválás, szedjél rutascorbint, az talán picit segít. amúgy az annyira pici, nyilván először nem látták!
velem is ez volt, csak engem elöntött a vér és elég nagy darab levált a lepényből. jól bevéreztem, nem mozoghattam, nehogy meginduljon a vetélés, majd haematóma lett a leválásból, azzal 2 hónapig feküdtem mire felszívódott.
27. héten mondták, hogy csomagoljak össze, koraszülött lesz a baba mert addigra már 3x véreztem.
35. héten megindult a szülés, visszatartották, majd a kiíráskor született :)
pihenj sokat és ne idegeskedj!
Szabad ilyennel vizsgálni, amikor nincs baj, akkor semmit nem okoz, ha pedig van, akkor amúgy is jobban véreztél volna egy idő után. Mindenesetre nagyon örülök, hogy jól vagytok, remélem innentől semmi gond nem lesz! :))
Szép babavárást Nektek!:)
2. vagyok. simán szültem :) addig szépen rendbe jött a méhlepényem, még csak nem is meszesedett! :)
engem is kacsával vizsgáltak, muszáj megnézni a méhszájat, hogy nem az vérzik-e, más módja meg ugye annak nincs.
boldog babavárást :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!