Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » SZTK-s rendelésen bejöhet a...

SZTK-s rendelésen bejöhet a párom? (7 hetes leszek,1. UH)

Figyelt kérdés

Persze tudom, hogy ez orvosfüggő, de az általános tapasztalat érdekelne. 2 hete voltam végülis 1. UH-n, de ott még nem láttak semmit, és most hétfőn megyek vissza. Ilyenkor is hüvelyi UH van? Vagy már hasi, ha érzi tapintással?

Tapasztalatlan vagyok még ezen a téren.

Előre is köszönöm a válaszokat.

2012. márc. 23. 16:01
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:

Nekem sosem volt hasi, de általában 12. hétig azt szoktak. És nagyon változó, hogy bejöhet-e, olyan helyen is jártunk, ahol igen, és olyan helyen is, ahol nem. :)

33 hetes km

2012. márc. 23. 16:08
 2/13 timszy25 ***** válasza:
Én szerdán voltam a 30 hetes ultrahangon és nem engedték be a páromat.Szerintem ez változó valahol igen valahol nem.
2012. márc. 23. 16:13
 3/13 A kérdező kommentje:
Nagyon szépen köszönöm a válaszaitokat :) Hát remélem megengedik majd:)
2012. márc. 23. 16:14
 4/13 anonim ***** válasza:

Nekem csak hasi UH-m volt és mindig bejöhetett a párom, ha a doki utána megvizsgál mindig kiküldi.

32 hkm.

2012. márc. 23. 16:16
 5/13 anonim ***** válasza:
34%
7 hetesen még hüvelyi van. Biztos, hogy azt akarod, hogy lássa hogyan dugják fel a vizsgálófejet?
2012. márc. 23. 16:38
 6/13 A kérdező kommentje:
Utolsó, engem nem zavar, hogy látja, meg már felkészítettem hogy mire számítson:) És szerintem Ő sem ezzel fog inkább elfoglalva, hanem a Kicsinkkel :)
2012. márc. 23. 16:41
 7/13 anonim ***** válasza:
12.héttől jött velem a férjem. Debrecenben beengedik. És nagyon kedvesen elmagyaráznak mindent.
2012. márc. 23. 17:25
 8/13 anonim ***** válasza:
Sokat még nem fogtok látni, talán a szívhang már meglesz. De sok sikert. :)))))
2012. márc. 23. 18:04
 9/13 anonim ***** válasza:
Mit számít az, hogy hüvelyi-e az UH?! Valószínűleg a férje a monitort fogja nézni és nem pedig azt, hogy mit dugnak a hüvelyébe. Na, meg egy normális pasit ez nem fog zavarni!
2012. márc. 23. 18:21
 10/13 anonim ***** válasza:
54%

18.21-nek:

engem zavart és a hüvelyiknél sosem engedtem férjemnek, hogy benn legyen. Nekem megalázó módja ez az ultrahangnak és ő sem erősködött, megengedte, hogy eldöntsem mi a komfort nekem és nem hiszem, hogy tetszett volna neki a látvány. Más meg más.

2012. márc. 23. 20:19
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!