A babámat csak császárral szülhetem meg! Ehhez muszáj, hogy fogadott orvosom legyen? Mert én nem szeretnék! A SOTE1 -en szeretnék szülni, mert oda bejöhet az apuka császárhoz! Akkor oda kell mennem most dokihoz, vagy mehetek pl az sztk-ba is?
Én oda járok orvoshoz és idáig minden apuka kinn toporgott! Tuti, hogy ott bemehetnek??
Amúgy jó kórház, én szeretem, de másképp tudom... nehogy pórul járj.
Akkor nem tudom.
Míg benn feküdtem, addig bárkit vittek a programozott császárra, ott az apuka még az őrzőbe sem mehetett be, se a műtőbe, pedig ki van írva, hogy a kismamának joga van egy emberhez, akit ő nevez meg.
Inkább hívd fel őket és járj utána.
Ha körzetileg a kórházhoz tartozol csak akkor szülhetsz abban a kórházban fogadott orvos nélkül. Ha máshova tartozol, akkor csak fogadott orvossal mehetsz oda.
Sajnos én is így jártam (nem ezzel a kórházzal) mi fogadtunk orvost. Egy 37+4 hkm
Szia!
A Péterfy Sándor utcai kórházban is bent lehet az apuka a császárnál! :-) Nekem mindkét gyermekem ott született császárral és az apuka végig ott volt a fejemnél. Sőt, a 2. császárnál az ő mellkasára tették rá. Azóta se felejti el azt a megható pillanatot :-)))
Boldog babavárást!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!