Hogy hoztátok az apuka tudomására hogy babát vártok?
Az én párom még aludt amikor megcsináltam bejöttem a szobába felkeltetem és a kezébe nyomtam egyből kinyíltak a szemei :)
31 hkm
Nálunk vicces volt mindegyik.
Kirugtak a munkahelyemröl leépítés miatt, majd azon gondolkodtam hogy 1 éve probálkozunk gyerekkel, milyen vicces ha most lettem terhes, még volt 1 hét mensiig, de csináltam tesztet. Pozitív. Elötte mondogattam férjemnek hogy kellene höméröznöm magamat, majd veszek új höméröt.
Haza ért és elé tettem.
"Vettél új höméröt?"
"nem"
aztán jobban megnézte és örömújjongott. Föleg mert így vissza kellett venniük a munkahelyemen.
Második baba. Késett a mensim, nem akartam tesztelni, mert esküvö nászút állt elöttünk (igen az elsönél nem voltunk össze házasodva még). De már csesztetett, hogy tuti az esküvön jön meg. Csináltam egy tesztet, ami rossz volt, és mondtam neki hogy a drága teszt rossz volt. Másnap csináltam egy olcsót, és gondoltam ha haza jön adok a kezébe egy höméröt. Na de ahogy belépett megkérdezte, hogy ugye pozitív. ìgy lelötte a poént.
Szerintem a szituációtól függ. Lehet egy szuper romantikus pillanat de nem úgy sül el. de lehet ahogy nálunk spontán és mai napig jót nevetünk a hömérösön. Csak egy férfi képes terhességi tesztet hömérönek nézni.
En annyira nem birtam magammal,parom dolgozott bementem a munkahelyere a teszttel!! :-)
Gratulalok es minden jot!
Sablonosan indult: vettem egy babazoknit, gondoltam este kikészítem a fésülködőasztalra a teszttel együtt.
Délután telefonált a férjem, hogy lerobbant útközben, menjek, és vontassam haza. Amikor hazaértünk, a kezembe nyomott egy szál vörös rózsát. Még poénkodott is, hogy mintha megérezte volna, hogy segítséget kell kérnie tőlem, azt honorálja. Este jött rá, hogy más miatt is jár a virág.
Először is gratulálok.
Az első babót együtt teszteltünk így közös sírás volt a vége.
A mostaninál pedig az első UH kis babszem képet kereteztem be és adtamát neki masnival átkötve.És ismét közös nagy örömsírás lett a vége. :-)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!