Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Magánbetegként mennyit szoktak...

Magánbetegként mennyit szoktak adni sztk-s rendelésen?

Figyelt kérdés
Erzsébeti kismama vagyok és a délpestiben a Csákány főorvosnál szernék szülni.Magánbetegként a kórházba járnék vizsgálatra(a magánrendelő messze van.)Megtudja mondani nekem valaki,hogy ilyenkor mennyit(illik)szoktak adni az orvosnak?
2012. jan. 30. 11:46
 1/5 anonim ***** válasza:
Gondolom ugyan annyit, mintha a magánrendelésre járnál
2012. jan. 30. 12:00
 2/5 anonim ***** válasza:
Az én dokim magánban 8.000 Ft-ot kér, viszont a kismamákat mindig a kórházba hívja. Én mindig (az elején kéthavonta, majd havonta) 5.000 Ft-ot adtam. De ezt nem mondta senki, csak én gondoltam úgy, hogy elég lesz. Nem panaszkodott... Végülis a munkaidejében, a kórház eszközeivel látott el. Miskolc
2012. jan. 30. 12:14
 3/5 anonim ***** válasza:
Én az V.kerületbe járok a dokimhoz az sztk-ba,5000 ft-lot szoktam neki adni.A magánrendelése 14000 ft lenne.Oda is szoktam menni,ám ez közelebb van,és sztk révén mindent meg tudunk helyben csináltatni(vérvétel,ekg,stb.)
2012. jan. 30. 12:38
 4/5 anonim ***** válasza:
Kedves második. Ki az orvosod? Mert a tarifáról, és az hogy a kismamákat a korházba hívja gondolok az én dokimra! :)
2012. jan. 30. 12:40
 5/5 anonim ***** válasza:
Az en valasztott orvosomnak nincs maganrendelese, igy mindig is a korhazba mentem hozza. meg egyszer sem fizettem neki, illetve csak a babamoziert adtunk neki 10000-t, mert ha mashova mentunk volna babamoziert akkor is fizettunk volna erte. Egyebkent o ajanlotta fel, hogy megcsinalja "gyakorlaskent". Majd csak szules utan tervezunk neki adni penzt.
2012. jan. 30. 13:46

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!