Székesfehérváron az SZTK-ás ultrahang rendelésen (227-es ajtó) mik a tapasztalatok, sokat kell várni?
Van orvosom, de vidéki vagyok és Fehérvárra küld be.
Dr Blaskó Ervin Balázs lesz elméletileg.
Az én dokim Auth András vidéken és itt nincs ultrahang, ezért Székesfehérvárra kell bejárnom. Eddig az ambulanciára kellett menni, de most 30 hetesen az sztk.-ba 227 ajtó.
Mik a tapasztalatok sokat kell várni?
Nem lesz fogadott orvosom ügyeletesnél fogok szülni, mert az Authnál már nem lehet szülni, de az elsőt is ügyeletesnél szültem.
Volt időpontod és úgy vártál ilyen sokat?
Sajnos én fekszek egész terhesség alatt így félek a sok várakozástól.
Szia! Én is így vagyok mint Te, mármint a fogadott orvost illeti, de a Nővédelmi központba rendel az Auth és akkor ott meg is csinálja az ultrahangot.Nem gondoltál még rá, hogy a nővédelmibe menj? Az én tapasztalatom szerint így nyáron nem kellett sokat várni, pedig most nem adtak időpontokat. Nekem a leghosszabb várakozásom kb.20 perc volt. De szeptembertől ha lesz időpont, nem tudom, hogy változik.
Az SZTK-t sajnos nem tudom, hogy működik.:(
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!