Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » SZTK-s rendelésen bejöhet a...

SZTK-s rendelésen bejöhet a párom? (7 hetes leszek,1. UH)

Figyelt kérdés

Persze tudom, hogy ez orvosfüggő, de az általános tapasztalat érdekelne. 2 hete voltam végülis 1. UH-n, de ott még nem láttak semmit, és most hétfőn megyek vissza. Ilyenkor is hüvelyi UH van? Vagy már hasi, ha érzi tapintással?

Tapasztalatlan vagyok még ezen a téren.

Előre is köszönöm a válaszokat.

2012. márc. 23. 16:01
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
Én bárhol voltam, akár magándoki, akár kórház, a 12. hétig mindig hüvelyi UH volt. Bejöhetett volna a férjem, engem nem zavart volna, de ő nem akart így látni. 7 hetesen mondjuk még nem sok mindent lehet látni, de miért ne mehetne be? Amikor bemész, kérdezz rá, bejöhet-e ő is.
2012. márc. 24. 00:38
 12/13 anonim ***** válasza:

Mi jövőhéten kedden megyünk a helyi sztk rendelésre akkor leszek 1nap híján 13hetes! Nekem most jön be a párom először! Szerintem így már neki is nagyobb élmény :-)

Persze az is jó lehet biztosan ahogy folyamatosan látja Ő is a fejlődést! Nálunk ez kimaradt mert sokszor kellett ügyeletre mennem amikor is Ő nem volt ott! Sok csodás pillanatról lemaradt...de ezért jön be legközelebb Ő is!

Szerintem nem lesz ellenvetése a dokinak! :-)

Kellemes babavárást!

12h+3n kismama

2012. márc. 24. 17:07
 13/13 A kérdező kommentje:

Bocsánat, hogy csak most válaszolok, de nem voltam gépközelben. :-) Tegnap voltunk, bejöhetett a párom is, sajnos képet nem tudtak adni, nem volt papír a gépben. Sajnos a kis szíve még nem pulzál, azt mondta a doki, hogy kicsike még, valószínűleg később jött össze, mint ahogy mi gondoltuk. Szóval fiatalabb, mint az utolsó mensi első napjától számítva. (Én is így sejtettem...:-))

Köszönöm a válaszokat mindenkinek, boldog babavárst Nektek! :-)

2012. márc. 27. 16:48
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!