Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » 23 hetes vagyok es a parom...

23 hetes vagyok es a parom nekem jott. Lehet baj?

Figyelt kérdés
Nem volt meg ien. Az oklet izombol hozzamnyomta es a combomra vert tenyerrel. Ezek meglatszodhatnak a baban? Elkoltozom. Nekem a gyermekem szamit csak. Tortenhet veteles a kesobbiekben? Rossz ilyeneket kerdezni, de nagyon felek.
2012. ápr. 15. 22:05
1 2 3 4
 1/33 anonim ***** válasza:
100%
Attól mert a combodra csapott, miért lenne baja a kicsinek??? Ha izomból, ököllel hasba verne, attól már lehetne baj, de ettől nem.
2012. ápr. 15. 22:07
 2/33 anonim ***** válasza:
100%
Jól teszed, hogy elköltözöl. Ha a pocakodat nem érte ütés, akkor nem kéne gondnak lennie, de azért majd nézesd meg dokival, mert az ijedtség, stressz is árthat. Remélem, megkapja a méltó büntetését az égtől ez a vadállat.
2012. ápr. 15. 22:09
 3/33 anonim ***** válasza:
100%

A hasadba nyomott?Nem hiszem,hogy komoly baj lehet,de szerintem kérdezz meg szakembert,akár csak elméleti alapon.

Vetélés sem hiszem,hogy lesz.

Jól teszed,hogy elköltözöl.

2012. ápr. 15. 22:11
 4/33 A kérdező kommentje:
Leginkabb a felelem miatti sokktol felek. Berandult a pocim alul. Nehezen egyenesedek ki. Az utes pedig erdekelne h meglatszik majd a baban????
2012. ápr. 15. 22:17
 5/33 anonim ***** válasza:
79%

Biztos, hogy nem fog meglátszani, ez egy primitív babona, hogyha az anyuka például megijed és odakap,akkor ott anyajegy vagy májfolt lehet majd a babán. Teljesen kamu.

Nem sok jót várhatsz egy ilyen baromtól, nem tudom, mitől akadhatott így ki, de gondolj csak bele, ha a kicsi sírni fog, majd őt is leboxolja?

2012. ápr. 15. 22:20
 6/33 anonim ***** válasza:
100%

az ütés nem fog látszani,az csak egy babona

viszont ha ilyen állapotban neked megy a barátod, az a jövőre nézve nem túl rózsás :(

2012. ápr. 15. 22:21
 7/33 A kérdező kommentje:
Az alkoholtol... Sztem nem kell reszleteznem. Most bezarkoztam a furdobe egy matracra. Felek tole
2012. ápr. 15. 22:23
 8/33 anonim ***** válasza:
100%

Szia!

Valóban ha nem a hasadat ütötte meg a "kedves" akkor nyugodj meg, nem lesz baj. A hasad persze, hogy berándult, mert megijedtél. :( Nem tudom most hol vagy, de már szerintem biztonságban ettől a ...-tól.

Én terhesen annyit stresszeltem, hogy az nem igaz, akkor nyitottuk az új üzletünket és reggeltől-estig hétfőtől-szombatig melóztunk mire kiderült, hogy jön a baba. Persze utána is volt min idegeskedni, éjjel 3-kor riasztottak minket, mert betörtek, reggel befagyott az ajtó nem tudták kinyitni, utána a biztosítékokkal volt baj, szóval volt minden. Télen mikor már szép kis pocim volt megcsúsztam és olyat zakóztam seggre, hogy azt hittem ott maradok. Szerencsére jó pár kék-zöld-lila folton kívül semmi bajunk nem lett.

Nyugodj meg, pihenj és a következő pár napban ne menj egyedül sehova!!! :D Továbbiakban Boldog Babavárást! :D

2012. ápr. 15. 22:25
 9/33 A kérdező kommentje:
Mindenkeppen el kell mennem meg most. Akarmennyire szeretem, terhes not bantani... Aztmondta leszarja a gyereket. Mar nincs mirol akkor beszelni. Felreismertem 4 ev alatt ennyirr????
2012. ápr. 15. 22:26
 10/33 anonim ***** válasza:
100%
Fürdőbe? Matracra? Most ez komoly? Miért nem indultál meg azonnal szomszédhoz, barátnőhöz, szülőkhöz?
2012. ápr. 15. 22:27
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!