23 hetes vagyok es a parom nekem jott. Lehet baj?
A hasadba nyomott?Nem hiszem,hogy komoly baj lehet,de szerintem kérdezz meg szakembert,akár csak elméleti alapon.
Vetélés sem hiszem,hogy lesz.
Jól teszed,hogy elköltözöl.
Biztos, hogy nem fog meglátszani, ez egy primitív babona, hogyha az anyuka például megijed és odakap,akkor ott anyajegy vagy májfolt lehet majd a babán. Teljesen kamu.
Nem sok jót várhatsz egy ilyen baromtól, nem tudom, mitől akadhatott így ki, de gondolj csak bele, ha a kicsi sírni fog, majd őt is leboxolja?
az ütés nem fog látszani,az csak egy babona
viszont ha ilyen állapotban neked megy a barátod, az a jövőre nézve nem túl rózsás :(
Szia!
Valóban ha nem a hasadat ütötte meg a "kedves" akkor nyugodj meg, nem lesz baj. A hasad persze, hogy berándult, mert megijedtél. :( Nem tudom most hol vagy, de már szerintem biztonságban ettől a ...-tól.
Én terhesen annyit stresszeltem, hogy az nem igaz, akkor nyitottuk az új üzletünket és reggeltől-estig hétfőtől-szombatig melóztunk mire kiderült, hogy jön a baba. Persze utána is volt min idegeskedni, éjjel 3-kor riasztottak minket, mert betörtek, reggel befagyott az ajtó nem tudták kinyitni, utána a biztosítékokkal volt baj, szóval volt minden. Télen mikor már szép kis pocim volt megcsúsztam és olyat zakóztam seggre, hogy azt hittem ott maradok. Szerencsére jó pár kék-zöld-lila folton kívül semmi bajunk nem lett.
Nyugodj meg, pihenj és a következő pár napban ne menj egyedül sehova!!! :D Továbbiakban Boldog Babavárást! :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!