37 hetes terhesen árt a szex a babának? Ha belém élvezz a párom?
Figyelt kérdés
37 hetes terhes vagyok és még mindig kivánom a szexet és arra lennék kiváncsi hogy más is van igy??? Árt e a babámnak??2012. ápr. 15. 13:24
1/3 anonim válasza:
ha az orvos nem tiltotta valamiért (pl nyitva a méhszáj) akkor nem árt. Mi a 40. héten is szeretkeztünk minden gyereknél. (és még túl is hordtam mindet)
2/3 anonim válasza:
Ártani nem árt, csak a sperma megindíthatja a fájásokat, úgyhogy ne lepődj meg, ha jóslózol utána.
3/3 anonim válasza:
Mi azelső lányunkkal 35 hetesen kaptunkengedélyt!Pedig nyitva voltam!
Hát hogy őszinte legyek mi minden nap sexeltünk,volt hogy bennem élvesezttel,devolt hogy nem!20 hetesen voltunk együtt utoljárra...gondolhatod...
39+2 naposan voltunk együtt utoljárra,és 39+4-re született a lányunk!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!