Kismamik! Terhesen eszetekbe jut a szex?
Figyelt kérdés
Van rá szükségetek?2011. dec. 12. 20:02
1/7 anonim válasza:
Ez egy érdekes kérdés.
Második babánkat várjuk.
Az elsönél az elsö trimeszterben vérzetem és ezek után kb havonta egyszer kívántam, de akkor is csak orális sexet mertem, így elég kevset voltunk együtt. aztán mikor megszültem, alig vártam a 6-ik hetet annyira ráindultam a páromra (sokan akkor nem kívánják).
Most meg az elsö hetekben majd meg vesztem a sexért. Most a 11-ik héten vagyok, már kezd lejebb menni, csak ha nagyon jó az idözítés, és a kicsi alszik stb... de most kívánom a normál sexet és élvezem is nagyon.
2/7 anonim válasza:
Az elsőnél már a férjem sokalta annyira kívántam a sexet.A másodiknál sajnos nem túl jó a PH-m és ezért valahogy nem kívánom.
3/7 anonim válasza:
Én kb a 8 hétig egyáltalán nem hiányoltam, onnantól meg állandóan jól esne!:)
5/7 krisztivan válasza:
Nálam a 4.hónapig normálisan ment minden,na de aztán!Minden percben a sex járt a fejemben.Naponta többször is és bárhol képes lettem volna rá.Párom imádta azt a 2-3 hónapot:-)Aztán akkora lettem hogy már inkább elröhögtem a dolgot.
6/7 anonim válasza:
Ez a harmadik terhességem. A férjem pont a napokban mondta, hogy azért is szereti, amikor terhes vagyok, mert ilyenkor bármit, bármikor, bárhol képes vagyok vele szexelni.
7/7 anonim válasza:
Én is kívánom a párom és jó is vele. Azért most 30. hét után méh összehúzódásaim vannak utána. Ez nem tudom hogy természetes-e.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!