5 hetes terhesen veszélyes a szex a babára nézve?
Nekem azt mondta a dokim, hogy az első három hónapban mondjunk le a szexről, de utána már lehet, a 9. hónapban pedig ismét álljunk le, nehogy előbb beinduljon a szülés, mint kellene.
6Hkm
Első vagyok:
Nah, látnád a férjem... Annyira komolyan vette ezt az egészet, hogy még megölelni sem mert kissé erősebben, mert félt, hogy megnyomja a hasam :D
Ettől függetlenül már nagyon várta, hogy végre szexelhessünk, és örül neki, hogy most már lehet a 9. hónapig :)
Nekem azt mondta a dokim, hogy nem. Sőt, a vége felé már kimondottan jót is tesz. :) Szóval ha a baba már készen áll arra, hogy kibújjon, akkor a szex egy picit meg is sürgetheti. (Ha nem áll készen, akkor meg szexelhetsz akármennyit, nem fog kibújni.)
Mi szexeltünk végig, most vasárnap töltöm a 38. hetet. Használjátok ki, amíg még könnyen megy, később nagy pocival már nehezebb lesz megoldani. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!